családi ház bontás és tereprendezés

Betonfeltörés árak

Milyenek a korrekt betonfeltörés árak? A bontási munkák sokrétűsége igazán, akkor nyilvánul meg, amikor nem kell teljesen eltüntetni valamit a földszínéről. Amikor a bontás után sokkal jobban a megújuláson van a hangsúly. A betonfeltörés kifejezetten ilyen terület. A régi elkopott, töredezett már csúnya beton eltávolítása után ugyanis a betonnal borított földterületek, többnyire mindig megújulnak.

A régi járdák, közlekedők, beállók helyét megújult szép terek veszik át. A régi beton eltüntetése viszont fáradtságos és időigényes munka. Emiatt is merül fel szinte mindenkiben, hogy vajon milyenek a betonfeltörés árak?

 

Amikor a betonfeltörés árakat szeretnéd pontosan megtudni!

 

betonfeltörés árakAmikor valaki, – ahogyan most talán Te is – egy adott termék vagy szolgáltatás árára kíváncsi, akkor nagyon sok benne még a bizonytalanság. Szeretne valami biztosat tudni arról, hogy milyen költségekkel tüntethető el a régi csúnya beton és adhatja át a helyét egy új felületnek.

Azonban egy építőipari szolgáltatásra különösen igaz és így a betonfeltörésre, bontásra is, hogy nem tudni milyen állapotban, milyen technológiával, milyen alapanyagok, milyen arányaiban készült és mekkora a feltörésre váró beton terület? Így inkább óvatosnak kell lennünk, ha fix négyzetméter árakkal találkozunk a betonfeltöréssel kapcsolatban. Ezek nem mutatnak igazából irányt nekünk.

A fix ár mindenféle pontos ismeret hiányában, amivel a munka során szembesül a bontó cég, mindig rejtett költséget takar. Így a betonfeltörési munkálatok végére, akár jóval többe is kerülhet a bontási munka, mint egy korrekt előzetes felméréssel. Az előzetes felmérés lehet ugyanis egyedüli garancia arra, hogy a terület elhelyezkedését, a beton állapotát és anyagszerkezetét megismerve lehet pontos árkalkulációt készíteni. Mivel az árkalkuláció helyszíni felmérés alapján készül, így a későbbiekben nem kell rejtett költségektől tartani, hanem biztosan korrekt szolgáltatást kapunk.

 

Bontási munkák Budapest: betonfeltörés

A bontó cég csak ennek, a konkrét kalkulációnak a tükrében fogja tudni, hogy logisztikailag hogyan lehet a legköltséghatékonyabban elvégezni a betonfeltörést. Milyen eszközökre, abból mennyire, hány emberre, mekkora kapacitású szállítóeszközökre, hány fordulóval van szükség. Hogyan lehetne mindezt négyzetméter alapon beárazni, különböző betonvastagság esetén? Nem kétséges, hogy ugyanolyan alapterületű, vastagabb betonborítás feltörése jóval drágább.

Így, ha nem szeretnél rejtett költségekbe futni és korrekt árazást szeretnél a betonfeltörésre és más bontási munkákra is, akkor kérd az Otthon Team helyszíni felmérését!

 

 

bontási munkák ajánlatkérés