ház teljes lebontása

Bontás munka

Amikor szeretnénk újra és teljeskörűen birtokba venni egy telket, akkor sokszor van szükség bontási munkákra, utána pedig gépi földmunkára. A bontás munka ugyanakkor nemcsak teljesen megtisztítandó területekre terjed ki, hanem sokszor egy adott épületen belül kell lakásokat vagy szinteket, az újjáépítés miatt megszabadítani az ott szükségtelenné vált falaktól, burkolatoktól, beépített eszközöktől.

A bontás bizony emiatt nagy munka. Abban az esetben, ha egy épületet, családi házat kell elbontani, akkor a keletkező anyagokat el kell szelektálni. Megnézni mi az, ami még újrahasznosítható és mi az, ami elszállításra kerül, esetleg a gépi földmunkában bedolgozható a talajba. Ez nagyfokú anyagismeretet és hozzáértést igényel. Természetesen ilyen tudással, egy teljes bontás munka sokkal költséghatékonyabb és környezetbarátabb lesz.

 

Épület, családi ház és belső bontás munkák

bontás munkaA belső bontási munkáknál a keletkező törmelék épületből való kijuttatása és azok elszállítása, ami befolyásolja a bontás munkát. Így mindkét területnek, akár teljes épület, ház bontásról, akár belső bontási munkákról beszélünk meg van a maga nehézsége és gyakorlata.

Lakás felújítókként és családi házak építőiként, felújítóiként, a bontás munka bármely területén rengeteg tapasztalatot szereztünk. Így bármilyen típusú bontás munkához rendelkezünk megfelelő eszközparkkal és a feladathoz illeszkedő technológiai tudással. Sőt mivel komplex építőipari munkákban gondolkodunk, így a bontás munkákkal is hatékonyan tudunk illeszkedni, a következő fázisban elvégzendő szakipari tevékenységekhez.

 

Bontás munkák, illeszkedve a beruházáshoz

Sőt ez a tudás nagymértékben megkönnyíti azok munkáját, akik a bontás után akár az építési, akár a felújítási feladatokat elvégzik. A bontás munka után, olyan tökéletesen rendezett – a tuskóktól, fölszennyeződésektől megszabadított – területeket adunk át, hogy az építkezés előkészítése nagyon egyszerűvé válik. Sőt akár a következő lépésben a bontás munkák után, a gépi fölmunkát is el tudjuk végezni, hogy az építőnek csakis magára az épületre kelljen koncentrálnia, az ahhoz szükséges géppark és emberek koordinálásával. Ez, hogy egykézből meg tudjuk ezt oldani mindenki számára nagyon gazdaságossá teszi a bontás munkát.

Az épületek belsejében, a bontás után, az egyes szerkezeti hibákra vagy belsőépítészeti problémákra is fel tudjuk hívni a figyelmet. Így mindaz, amit elterveztünk a régi anyagoktól való megszabadulás utánra tökéletesen megvalósulhat.

Emiatt bármilyen típusú bontás munka az, amire megoldást keresel, akkor kérd az ingyenes helyszíni felmérésünk.

 

bontási munkák ajánlatkérés

 

Author: TothCsaba