családi ház bontás és tereprendezés

Bontási árak

 

A bontási árak után kutatva, a Te problémádra a megoldás egy olyan univerzális kalkulátor lenne, ami minden általad megadott paramétert feldolgoz. Nyilvánvalóan örülne egy ilyen kalkulátornak a bontást végző cég is. Semmi sem növelné jobban egy honlap forgalmát és így a megrendelések számát, mintha nagyon pontos árkalkulációkat lehetne végezni online. Majd ezután a kalkuláció után bárki pár pillanat alatt leadhatná a rendelését. Egy olyan honlap forgalmáét főleg növelné, aminek egyik fő tartalmi eleme a bontás munkákra épül.

Azonban egy ilyen kalkulátornak minden paramétert pontosan kellene megkapnia. Ehhez pedig olyan eszközökre van szükség, ami képes ilyen adatszolgáltatásra. Még azonban senki nem fejlesztett ki sehol olyan telefonos alkalmazást, amely a bontásra váró épület anyagait, technológia megoldásait képes lenne feltérképezni és feldolgozható adatokká alakítani. 

 

Milyen adatok kellenek a bontási árak meghatározásához?

 

bontási árakMivel a bontási munkák a ház, épület elhelyezkedésétől függően, azok korától, a felhasznált anyagoktól és az építési technológiától egész sokszínű lehet, így a bontási árak is azok lesznek. A standard árazás, mondjuk négyzetméter alapú nem is működhet. Száz négyzetméter faház elbontása nem akkora munka, mint száz négyzetméter betonépületé. Ahogyan két ugyanolyan ikerház elbontásának is lehet más a költsége, ha az egyik udvaron sok a beton és a kő, míg a másikén csak füves terület van.

Ennek a rengeteg adatnak az egyetlen, biztos és alkalmazás, valamint szoftver független megoldása a helyszíni felmérés. Mi is szeretnénk, ha meg lehetne takarítani ezt a kiszállást és időben is hosszú felmérést, ahhoz, hogy korrekt árat tudjunk adni. Azonban helyszíni felmérés nélkül lehetetlen bontási árakról beszélni. Nyilván ez a helyszíni felmérés minden bontást végző cég számára sok energia, idő és pénz. Így vannak olyan munkák, amikkel nem is szívesen foglalkoznak más vállalkozások, hisz az árajánlat még nem garancia a munka megszerzésére.

Mi éppen azért, hogy ez ne legyen probléma és nagyon pontos bontási árakat kaphass, ingyenessé tettük a helyszíni felmérést. Így pontos bontási árak meghatározásához nincs is más dolgod, mint kérni az ingyenes helyszíni felmérésünk.

 

bontási munkák ajánlatkérés

Author: TothCsaba