családi ház bontás és tereprendezés

A családi ingatlanok bontásának költségei

A családok tulajdonában lévő épületek bontásához kapcsolódó árkalkulációkat, elérhető árajánlatot keresve és lehetőségek után kutatva biztosan szeretnéd tudni, hogy az a típusú ingatlan, azzal az alapterülettel, négyzetméterrel, amit lebontatnál mégis mennyibe kerül? Mi ezt pontosan meg is mondjuk Neked, ha a cikk végére érve élsz az ott felkínált lehetőséggel és kérsz egy ajánlatot, az Ingyenes helyszíni felmérésünk időpontjára!

Az ár ugyanis csak egy számsor. Egy számsor, ami azt a pénzösszeget fejezi ki, amit elkérnek az adott épület lebontásáért. Természetesen több ajánlatból lehet és szükséges választani. Az ajánlatokban, olyan összegek vannak, amiért Te is meghatározott mennyiséget dolgozol. Így attól függően mennyi munkádba kerül, ennek a pénzösszegnek az előteremtése ez az összegző szám  lehet sok vagy kevés, vagy éppen elfogadható.

 

A házak botásának a költségei, hogyan lehetnek alacsonyabbak?

családi ház bontása árakA bontási munka viszont olyan, hogy nem igazán érdemes várni vele. Minél inkább romlik a családi ház állapota, a környező terület annál nehezebb lesz elvégezni a munkát megfelelően. Nem igaz az, hogy a beton vagy a födém eltávolítása könnyebb lesz idővel.

Sőt nem, hogy könnyebb, hanem a balesetveszélyessége miatt sokkal nehezebb és költségesebb lesz. Lehet több kézi erő kell a kiemeléshez, azért mert óvatosnak kell lenni. Az időben elkezdett bontás, tehát inkább kisebb költségekkel jár, semmitn nagyobbal. Sőt több minden hasznosítható is még ekkor, ami szintén csökkenti a költségeket. A családi ház bontása árak emiatt sokkal kedvezőbb is lehet, ha még idejében elvégzik. 

Minél inkább tönkre megy az építményhez használt anyag, minél inkább sérül a szerkezet, a tető, a falak annál veszélyesebb a bontás maga. Sokkal nehezebb lesz bizonyos részekhez hozzáférni a sérülések, omlások miatt. Ezek a tényezők együtt, akár jelentősen drágíthatják is kiadásokat. A még jobb állapotban lévő, szerkezetileg egységes lakás és a hozzá tartozó egyéb melléképületek bontása emiatt egyszerűbb és olcsóbb lesz.

Ahogyan az sem mindegy, milyen módon végzik el a kivitelezési munkát. Gépi bontással, akár egy nap alatt is megoldható a família ingatlanjának a teljeskörű elbontása, így rengeteg időt és pénzt takarítunk meg. Ehhez a bontáshoz megfelelő gépparkra is szükség van. Olyan a munkagépekhez tartozó kiegészítőkkel, amelyek az adott feladat típusához, a legjobb gépi bontás megoldásokat adhatják. 

Az idő, erre is fel kell híni a figyelmet, a bontást végző cég, kft., felszereltsége azonban csak egypár a sok tényezőből, amiből végül is a családi ház elbontásának a költségei összeállnak. A telek elhelyezkedése, hogy Budapest vagy környékének mely részén található, a kiszállás és szállítás miatt fontos. A törmeléket, a használhatatlan anyagokat ugyanis megfelelő lerakodó helyekre kell vinni. Ahogyan az adott építkezéshez, korábban felhasznált anyagok és építészeti megoldások is sokban meghatározzák a munkánk hatékonyságát.

 

A legfontosabb tényező az épületek bontásánál

Számos tényező, amit csakis akkor tudunk felmérni, ha látjuk az adott helyet és azt az ingatlant, amit el kell bontani. Egy helyszíni felmérés után mi is és Te is minden kérdésedre pontosan választ kapsz. S így pontosan tudjuk majd a bontási munkáknak mi a pontos költsége. Sőt azt is tudjuk majd, ezeket a költségeket hogyan lehet a legjobban optimalizálni. A saját ingatlanod eltávolításának végösszegének kiszámítattásához, nincs is más feladatod, mint kérni az ingyenes helyszíni felmérésünk. 

 

bontási munkák ajánlatkérés

Author: TothCsaba