családi ház bontása

Családi ház bontása

A családi házak mindegyike, bármikor épült is, bármilyen is legyen, mindig különlegesek. Egy-egy családi házhoz rengeteg emlék kötődik. Családok generációi élhettek benne át sok szépet és küzdöttek meg a rájuk nehezedő nehézségekkel. Mi hiszünk abban, hogy egy ház nemcsak kő, fa és fém ötvözete, hanem mint élettér sokkal több ennél.

Minden háznak így a családi házaknak is megvan a maga szellemisége. Ez járja át a falakat, a szobákat, a közösségi tereket és a házat körbevevő területet is. Így amikor egy ilyen épület bontásra kerül, bármilyen állapotban van is, akkor gyakorlatilag ezeket a termékeny emlékeket is elpusztítanánk vele együtt. Így mi mindig arra törekszünk, hogy a bontás ne rombolás legyen, hanem valami új, gyümölcsöző időszak kezdete.

 

Családi ház bontása, nem mindegy az eredmény!

családi ház bontás és tereprendezésEz a filozófia, ha magára a bontási munkákra figyelünk csak, nem biztos, hogy teljes egészében megnyilvánul. Az egyes munkafázisok, a géppark függvényében, látszólag teljes egészében megegyezhetnek más bontási vállalkozók munkáival. A gépek és a velük dolgozó emberek eltüntetnek mindent az adott területről és ha szükséges, akkor tereprendezési munkánkkal teljesen újjá varázsolják azt. Így az adott bontási területet a kért célnak megfelelően adjuk át.

Az, ami megőrzi a terület szellemiségét, jó energiáit éppen abban rejlik, hogy nem rombolást végzünk, hanem szakszerű bontást. Mi mindig ügyelünk ugyanis arra, hogy az adott hely sajátosságainak leginkább megfelelő módon végezzük el az egyes munkafázisokat. Így a bontás után a tereprendezés végére mindenki érezni fogja, hogy valóban újjászületett ez a hely.

 

Családi ház bontása után is megőrizhetők a tradíciók

Sokszor vannak régi épületek, amelyeken vannak olyan építészeti megoldások, elemek, faragott kövek, amiket érdemes megőrizni. Sokszor a műemlékjellegű épületeknél van egy-egy dombormű, faragott kő, amit az új házakba is beépítenek, hogy a tradíciót vigye tovább az a ház, amit akár ez az egy elem is jelenthet.

Mi ügyelünk arra, hogy a családi ház bontással a kijelölt célok maximálisan elérhetőek legyenek, a fontos tradíciók pedig megőrződjenek. Ahhoz, hogy a családi ház bontása a lehető leghatékonyabb és leggyümölcsözőbb legyen, kérd először is az Otthon Team Ingyenes Helyszíni Felmérését.

 

bontási munkák ajánlatkérés