családi ház bontása

Családi ház bontása

Egy épület, a házak mindegyike, bármikor épült is, bármilyen is legyen, mindig különlegesek természetesen valamilyen szembpontból. Egy-egy család tulajdonában lévő ingatlanhoz rengeteg emlék kötődik. Családok generációi élhettek benne át sok szépet és küzdöttek meg a rájuk nehezedő nehézségekkel. Mi hiszünk abban, hogy egy lakott épület nemcsak kő, fa és fém ötvözete, hanem mint élettér sokkal több ennél.

Minden háznak így a családi házak valamennyi helyiségének is megvan a maga szellemisége. Ez járja át a falakat, a szobákat, a közösségi tereket vagy ezen kívül a házat körbevevő területet is. Így amikor egy ilyen épület bontás elkezdődik, bármilyen állapotban van is, akkor gyakorlatilag ezeket a termékeny emlékeket is elpusztítanánk vele együtt. Így mi mindig arra törekszünk, hogy a bontás ne rombolás legyen, hanem valami új, gyümölcsöző időszak kezdetévé kell váljon.

 

Épületbontás,  nem mindegy az eredmény!

családi ház bontás és tereprendezésEz a filozófia, ha magára a bontási munkákra figyelünk csak, nem biztos, hogy teljes egészében, valamennyi esetben megnyilvánul. Az egyes munkafázisok, a géppark függvényében, látszólag teljes egészében megegyezhetnek más bontási vállalkozók munkáival. A gépek és a velük dolgozó emberek eltüntetnek mindent az adott területről és ha szükséges, akkor tereprendezési munkánkkal teljesen újjá varázsolják azt. Így az adott bontási területet a kért célnak megfelelően adjuk át.

Az, ami megőrzi a terület szellemiségét, jó energiáit éppen abban rejlik, hogy nem rombolást végzünk, hanem szakszerű bontást. Mi mindig ügyelünk ugyanis arra, hogy az adott hely sajátosságainak leginkább megfelelő módon végezzük el az egyes munkafázisokat. Így a bontás után a telekrendezés végére mindenki érezni fogja, hogy valóban újjászületett ez a hely. A terület igazán fel lett készítve az új dolgok befogadására.

 

Egy háznak a bontása után is megőrizhetők a tradíciók

Sokszor vannak régi épületek, amelyeken vannak olyan építészeti megoldások, elemek, faragott kövek, amiket érdemes megőrizni. Sokszor a műemlékjellegű épületeknél van egy-egy dombormű, faragott kő, amit az új házakba is beépítenek, hogy a tradíciót vigye tovább, amit akár ez az egy elem is jelenthet. Ezeket a különleges elemeket csak kézi bontással lehet épségben kiemelni. A falak bontása viszont sokszor az épülettel együtt történik. A szállítás is annak a szellemében van megtervezve, hogy mik azok az elemek, amik hasznosíthatóak és mik azok, amelyeket egyben gépi bontással tudunk hatékonyan eltünteni.

Mi ügyelünk arra, hogy az épületbontás végére a kijelölt célok maximálisan elérhetőek legyenek, a fontos tradíciók pedig megőrződjenek. Az házak bontásának az árai is ennek megfelelően rendkívül versenyképesek, hogy a munka folyamata a lehető leghatékonyabb és leggyümölcsözőbb legyen, mindkét félnek. Annál, amibe kerül sokkal fontosabb milyen az eedmény. Nálunk az árak és a minőség a szakszerű mnkavégzés miatt kéz a kézben járnak. Minden megredelőnk megelégedésére.

Lehet nem érdemes már tovább halogatni ennek a feladatnak a megoldását, ezért kérd még most az Otthon Team Ingyenes Helyszíni Felmérését hozzá.

 

bontási munkák ajánlatkérés

Author: TothCsaba