épület bontása

Épület bontása

 

Az épület bontása rendkívül komplex feladat. S ezt a bontási munkát nagymértékben meghatározza az épület mérete. Vannak épületek, amiknek a magassága, az anyagösszetétele egészen speciális bontási műveleteket igényel. Egészen magas épületek, főként sok emeletes lakótelepi épületek elbontásához óriási toronydarukra van szükség. Ilyen eszközökkel a cégünk nem rendelkezik. Így bizonyos magasságig három és négy szintes épületekig tudjuk jellemzően elvégezni a bontási munkákat.

Természetesen épületenként egészen eltérő paraméterek lehetnek a bontásra jellemzők. Így azt, hogy mekkora és milyen típusú épületet tudunk elbontani az mindig a helyszíni felmérésen dől el. Ez nem jár semmilyen költséggel, hisz nálunk a helyszíni felmérés teljesen ingyenes. Azonban már telefonban elmondva az épület főbb paramétereit pontosabb képet tudunk kapni a ránk váró feladatról.

Épület bontása: típusok, kategóriák

családi ház bontás és tereprendezésAz épületek bontása a mi referenciáinkat tekintve elsősorban lakóingatlanok, társasházak, ipari létesítmények és melléképületek egész sorára terjed ki. A bontás után természetesen az építési hulladékot is teljeskörűen elszállítjuk. Amennyiben bizonyos alapanyagokra a megrendelő igényt tart, úgy a bontást úgy végezzük el, hogy azt külön tudják válogatni. A bontás után sokszor a tereprendezés munkálatait is elvégezzük, hiszen a bontott épület helyén maradó telek újra hasznosítása szempontjából ez nagyon fontos művelet. S annál jobb, minél hamarabb, minél közvetlenebbül a bontás után végezzük ezt el. Hiszen a bontással mindig valami újnak teremtjük meg az alapjait.

Az épület bontásához az ingyenes helyszíni felmérés után pontos ütemtervet készítünk. Így a megrendelő tudni fogja, hogy mikortól és mennyi ideig tart a bontási munka. Tud kalkulálni azzal, hogy mit használhat fel újból, akár ezen a területen, akár más építkezésen. A pontos ütemezés és az ehhez szükséges munkagép igény és kiszolgáló személyzet meghatározása után a költségkalkuláció mindent tartalmaz. Így a kiszámított épület bontási ár részünkről garantált, nem kell később semmilyen rejtett költségre számítani.

 

Ezért, ha épület bontás előtt állsz és a leghatékonyabb – mind időben, mind költségekben – megoldásokat keresed, akkor csak kérd az ingyenes helyszíni felmérésünk.

 

 

bontási munkák ajánlatkérés

Author: TothCsaba