Épületbontás árak

Épület bontás költségek és árak

Az épületek bontásának költsége, egy kulcskifejezés, ha valamilyen építmény lebontásában gondolkodik valaki. Mi rendszeresen vizsgáljuk és figyeljük az online jelenlétünkent menedzselő partnerünkkel közösen, hogy az emberek milyen típusú kereséseket végeznek az internen.

Mik azok a kifejezések, amelyek a mi tevékenységi körünkbe vágnak és sokan érdeklődnek iránta.

Bevalljuk a Blogban megjelenő cikkeink, a legtöbb esetben ezen elvek alapján születnek meg, azokra a keresésekre kívánunk válaszokat adni, amik az embereket foglalkoztatják. S mindig rácsodálkozunk arra mennyi az „árakra” vonatkozó keresés a bontási szolgáltatások területén is. Mi azonban valóban szeretnénk, most rögtön, nagyon pontos választ adni erre a kérdésedre.

Tudjuk sokan mondják, mi árérzékenyek vagyunk és emiatt fontos, hogy legyen egy kézzelfogható számsor előttünk. Azonban a világon sehol sincs, olyan hely, ahol ne lenne fontos ez a szempont. Mindenki a lehető legjobb szolgáltatást, terméket szeretné kapni, a lehető legjobb áron. Azonban vannak komplex szolgáltatások és munkafolyamatok, amiket nem lehet kilóra vagy négyzetméter alapon meghatározni.

Konkrét, kézzelfogható termékek esetében megértjük az árösszehasonlító portálok létjogosultságát. Azonban mennyiszer volt már úgy, hogy az adott termékkategóriában a legjobb megoldást még se ezeken az oldalakon találtuk meg. Így elég furcsának tűnik, hogy az épület bontás ár kifejezésre is havonta mennyien keresnek rá.

Online kalkulálható épület bontás ár

épület bontás árNincs olyan árkalkuláló szoftver, ami képes lenne minden paramétert és adatot megfelelően rögzíteni a bontásra váró épülettel kapcsolatban. Elhelyezkedés, anyagösszetétel, alkalmazott technológia megoldások. S ez a kalkulációnak csak az egyik oldala, hisz ilyen adatokból még nem születik költségvetés, ahhoz még nagyon sok minden szükséges.

A másik oldalon a törmelék, sitt elszállítása, a szállítási útvonalak, alkalmazott gépek, berendezések, munkaerő létszám és a ráfordított idő, az aznapi egyéb költések árszintje, például üzemanyag árfolyamok. Olyan sokrétű információ halmazra és az ezekhez tartozó változókra van szükség, amit igazából egy rendszeresen ilyen területen dolgozó szakember tud csak.

Így az építmények lebontásához szükséges árakat megtalálni az interneten, valójában lehetetlen. Azonban, akkor ha valaki mégis rábukkan bármilyen alapegységekre, például négyzetméter alapon történő árképzésre, akkor azt kell mondanunk ez az adott honlap csalija. Lehet ily módon kedvező és azonnal elérhető árakat kapnunk ugyan, de hogy azok meg sem közelítik a végső munka árait az teljesen biztos.

 

Az épületbontás költségei, csakis felméréssel határozhatóak meg

Így egyetlen korrekt eljárás létezik az épületbontással összefüggő költségek meghatározásához, egy személyes helyszíni felmérés. Enélkül azt sem tudjuk milyen engedély típust, milyen terület vagy ingatlanra vonatkozóan kell beadni. Enélkül nem tudjuk, a lebontásra váró épületek miből épülnek fel, miből áll egy-egy része. Milyen a födém, a hőszigetelés, illetve mennyia beton a lebontásra váró épületünk szerkezetében. Márpedig ez az anyag, az, ami a legnehezebb feladatokat adja.

Sokszor a munkálatok során szembesülünk azzal, hogy a valamelyik belső térben megmenthető lenne a parketta is akár, de felmérés nélkül erre nem is készültünk fel.  Így nincsenek a helyszínen, olyan eszközök, amivel ez megoldható lenne. Az épületek, házak lebontásához szükséges munkafolyamatok nagyon sok elemből állnak, amire csak úgy készülhet fel egy-egy cég, kft., ha pontosan felmér mindent.

Az Otthon Teamnél a helyszíni felmérés teljesen ingyenes, ezért ez semmilyen kockázattal nem jár. Ez csak nekünk jelent több munkát, az ügyfeleink érdekében, hogy minél hatékonyabb végezhessük el a bontást.

A helyszíni felmérésünk után viszont pontos és naprakész épületbontás árakat fogsz kapni. Élj ezzel a lehetőséggel és kérj mielőbb ehhez ajánlatot.

 

építőipari bontási munkákra ajánlatkérés

Author: TothCsaba