családi ház bontás és tereprendezés

Gépi bontás árak

 

Tudom most azt szeretnéd, hogy pontosan megtudd a gépi bontás árak, kifejezetten a Te esetedben mennyibe fognak kerülni? Ezért olvasnál végig egy cikket. A pontos bontási árak kalkulációjához azonban sok-sok adatra van szükség a lebontásra váró épülettel vagy házzal kapcsolatban. Ezeket a paramétereket hozzávetőlegesen tudod is és szeretnél egy körülbelüli árat kapni, mielőtt belevágsz a bontásba.

Azonban természetesen mást lát ugyanabban a bontásra ítélt épületben egy bontó cég, mint egy megrendelő. Így természetesen az épület elhelyezkedését, a felhasznált anyagokat, a beépítési technológiákat is ismerni kell. Ahogyan a bontást végző cég kalkulál a szállítási útvonalakkal, távolságokkal, hisz ez is meghatározó. S ugyanilyen módon kalkulál azzal is, hogy ehhez milyen típusú és mennyi munkagépre van szükség.

 

Adatok a gépi bontás árakhoz 

gépi bontás árakEzek azok az adatok a kivitelező oldaláról, amit természetesen a bontásra váró épület határoz meg. Ezek az adatok azonban egy-egy cég belső állapotából fakadnak. Ahogyan természetesen egy-egy ár is az adott bontással foglalkozó céget jellemez. A kalkulációnál az is meghatározó adat, hogy mennyi és milyen típusú bontáshoz használható géppel rendelkezik az adott cég? Mennyi embert tudnak mozgósítani az adott feladatra és mikorra? Ezek a paraméterek mind nagyban meghatározzák egy-egy cég árképzését.

Így a gépi bontás áraknál nagyon sokféle szórást mutathatnak egy-egy cég adottságaitól és lehetőségeitől függően. Ahogyan ezek az árak nagyon sokféle szolgáltatási minőséget is takarnak. Azt, hogy egy ár milyen minőségű szolgáltatást takar egy számsorból nehéz megállapítani!

 

Tű pontos gépi bontás árak

A gépi bontással kapcsolatos árak tehát körültekintő és alapos kalkulációt igényelnek. Ismerni kell a bontásra váró épület, a ház minden paraméterét. Ismerni kell a helyet, a környezetet, ahol az épület van. S rendelkezni kell az adott feladat megoldásához a megfelelő és korszerű gépparkkal. Így a gépi bontás árak meghatározásához elengedhetetlen a minden adatot figyelembe vevő kalkuláció. Ehhez pedig elengedhetetlen egy helyszíni felmérés. Anélkül, hogy személyesen láttuk és megvizsgáltuk volna a bontásra váró épületet, még hozzávetőleges árat sem lehet felelősen adni.

A gépi bontás árak pontos meghatározásához, emiatt a legjobb megoldás, ha kéred az ingyenes helyszíni felmérésünket.  S hidd el minden részletre kiterjedő, pontos árajánlatot kapsz tőlünk.

 

bontási munkák ajánlatkérés