családi ház bontás és tereprendezés

Gépi bontás árak

 

Tudom most azt szeretnéd, hogy pontosan megtudd a gépi bontás költségeit, kifejezetten a Te esetedben mennyibe fognak kerülni? Ezért olvasnád csak végig a cikket. A pontos bontási árak kalkulációjához azonban sok-sok adatra van szükség a lebontásra váró épülettel vagy házzal kapcsolatban. Az épületbontás sok munka egymásra épülésével valósul meg és az sem mindegy, mennyi és milyen típusú a keletkező hulladék. A beton elemek és törmelék szállítása egészen más eszközöket, más mennyiségű forfulót igényel, minth a fahulladék a több. Ezeket a paramétereket, azt mondod hozzávetőlegesen tudod is és szeretnél egy körülbelüli árat kapni, mielőtt belevágsz a bontásba.

Azonban természetesen mást lát ugyanabban a bontásra ítélt épületben a bontó cég, mint a megrendelő. Így természetesen az épület elhelyezkedését, a felhasznált anyagokat, a beépítési technológiákat is ismerni kell. Ahogyan a bontást végző cég kalkulál a szállítási útvonalakkal, távolságokkal, hisz ez is meghatározó. S ugyanilyen módon kalkulál azzal is, hogy ehhez melyik típusú és mennyi munkagépre van szükség.

 

Adatok a gépi bontáshoz 

gépi bontás árakEzek azok a kalkulációhoz szükséges adatok a kivitelező oldaláról, amit természetesen a bontásra váró épület határoz meg. Azonban a kivitelezési költségek oldal, sokszor cég belső állapotából fakad. Ahogyan természetesen egy-egy ár is az adott bontással foglalkozó céget jellemez. A számítások elvégzéséhez az is meghatározó adat, hogy mennyi és milyen típusú bontáshoz használható géppel rendelkezik az adott cég? Mennyi embert tudnak mozgósítani az adott feladatra és mikorra? Ezek a paraméterek mind nagyban meghatározzák az adott cég árképzését. Az árajánlatban ezt mind megkapod, mint azokat az elemeket, amiket valamilyen módn be kell árazni.

Így a gépi bontás áraknál nagyon sokféle szórást mutathatnak a vállalkozó adottságaitól és lehetőségeitől függően. Ahogyan ezek a költségek nagyon sokféle szolgáltatási minőséget is takarhatnak. Azt, hogy egy ár milyen minőségű szolgáltatást rejt magában egy számsorból nehéz megállapítani!

 

Tű pontos gépi bontás árak

A gépi bontással kapcsolatos árak tehát körültekintő és alapos kalkulációt igényelnek. Ismerni kell a bontásra váró épület, a ház minden paraméterét. Ismerni kell a helyet, a környezetet, ahol az épület van. S rendelkezni kell az adott feladat megoldásához a megfelelő és korszerű gépparkkal. Így a gépi bontás árak meghatározásához elengedhetetlen a minden adatot figyelembe vevő kalkuláció. Ehhez pedig elengedhetetlen egy helyszíni felmérés. Anélkül, hogy személyesen láttuk és megvizsgáltuk volna a bontásra váró épületet, még hozzávetőleges árat sem lehet felelősen adni.

A gépi bontás árak pontos meghatározásához, emiatt a legjobb megoldás, ha kéred az ingyenes helyszíni felmérésünket.  S hidd el minden részletre kiterjedő, pontos árajánlatot kapsz tőlünk.

 

bontási munkák ajánlatkérés

 

Author: TothCsaba