családi ház bontás és tereprendezés

Ház bontás ár

A ház bontás ár, egészen egyszerűen és gyorsan meghatározható. A pontos árhoz nincs is sok mindenre szükség és időben is hamar a rendelkezésedre áll. Ehhez nincs egyéb dolgod, mint kérni az Ingyenes Helyszíni Felmérésünk, akár az űrlapunk kitöltésével itt a honlapunkon keresztül vagy egy telefonhívással. Amennyiben online kitöltöd az ingyenes helyszíni felmérést kérő űrlapunk, akkor, amint tudunk visszahívunk, hogy időpontot egyeztessünk. Telefonálhatsz rögtön és akkor megkeressük a legkorábbi szabad időpontot a helyszíni felmérésre. Bármelyik csatornán keresztül lépj is kapcsolatba velünk, egy biztos…..

Az ingyenes helyszíni felmérésünk segítségével gyorsan tudni fogod, mennyi a ház bontás ára.

 

Ház bontás ár, csakis így kalkulálható!

ház teljes lebontásaA ház bontás ár személyes találkozó és a bontásra váró ház alapos felmérése nélkül meghatározhatatlan. A szolgáltatásokhoz kötődő ár típusú internetes keresések csapdája, hogy minden eset más, így az egységes árképzés valójában lehetetlen. A házak földrajzilag változatos helyeken helyezkednek el. Más-más évben épültek, így más anyagokat és építészeti technológiákat alkalmaztak. A bontást végző cégnek egészen más felszerelései, rendelkezésre álló munkásai és szaktudása van.

Tudjuk burkolási, belsőépítészeti, akár falbontási munkáknál létezik négyzetméter alapon történő árazás. Ez sem egyszerű azonban az azt meghirdető vállalkozásoknak.  Más árat kell kalkulálni a téglafalra, a beton elemre, a könnyűszerkezetes megoldásokra vagy a gipszkarton falakra. S ezek a négyeztméter alapon működő árak mindig teljesen egynemű, azonos anyagösszetételű falakban gondolkodnak. Mi történik azonban, ha különféle anyagokat vegyítettek vagy egészen egyedi építési technológiát használtak. Akkor jön az, hogy „hát a falba mi sem látunk bele”, s e miatt minden költség jóval több lesz. S ennél nincs is kellemetlenebb, amikor valaki kalkulál egy bizonyos költségkerettel és azt jócskán túllépik.

 

Ha éppen a „ház bontás ár” kifejezésre kerestél

Az ár típusú kereséseknél pedig, mintha egy egészen egyszerű összehasonlításra törekedne mindenki. Minden kereső, az ő, éppen bontásra váró házához keresne két számsort, ez az alapja az árak iránt való érdeklődésének. S természetesen az a jobb megoldás, ahol alacsonyabb számsort látok és akkor ő vele veszem fel a kapcsolatot, aki online az alacsonyabb árat prezentálja. Ahol viszont nem találok ilyen árra vonatkoztatható, direkt kalkulációt, azokkal nem is beszélek.

Amennyiben valóban így lenne, akkor minket senki sem keresne, mert csupán online, minden felmérés nélkül nem lehet és nem is szabad ház bontásra egy vállalkozónak árat adnia.

Kerüld el inkább ezeket a kellemetlen köröket és kérd inkább Ingyenes Helyszíni Felmérésünk és egészen pontos árakat fogsz tudni a ház bontásához.

 

bontási munkák ajánlatkérés

Author: TothCsaba