Bontás

A bontás, a régi romok eltüntetése, amivel új dolgok kezdődnek!

A bontás komplex, több építési szakterület összehangolt feladata! Ezért ne bízd akárkire...

 

Mi a körültekintő és szakszerű megoldásokat kínálunk minden partnerünknek. Az adott bontási munkához illeszkedő gépparkkal és szakembberl gárdával.

épület bontás Budapest

A régi épületek, házak eltávolítása elengedhetetlen ahhoz, hogy valami új dologba foghassunk. A bontás segítségével tesszük újra használhatóvá azt a területet, ahol a romos, régi épület, ház, vagy fal állt.

A bontás azonban nem önálló tevékenység, hanem több szakterület összehangolt munkavégzését jelenti. Többnyire ugyanis nem egynemű anyagokat kell elbontani. Sőt sokszor a beépített vezetékekre, hálózatokra is ügyelni kell, hogy a terület újra hasznosításánál ne legyen ebből gond.

Először is a bontásra váró területen sokszor vannak még később hasznosítható anyagok. Így az építőipari bontás, nem rombolás, hanem precíz munka, amellyel ezeket az újrahasznosítható, értékesíthető elemeket épségben megőrizzük.

A bontás, emiatt nagyfokú pontosságot igényel. A megfelelő színvonalú bontás ugyanis a Megrendelőnek jobban megtérül, a pontos felmérés az épületbontás, házbontás folyamatát, ugyanis időben lerövidíti. A keletkező hulladék mennyisége és kezelése pedig rendkívül költséghatékony lesz.

Az építőipari szakértelem, ennél a munkánál is meghatározó tényező

 

A elvégzendő munkák után a keletkező törmeléket, szakszerűen fel kell dolgozni és a megfelelő hulladéklerakó helyekre el kell szállítani. A használható anyagok és a törmelék elszállítása is a bontási munkák fontos része. A szállítás a bontás során az egyik meghatározó költségtényező, így korántsem mindegy, hogy azt hogyan végezzük el.

 

A megfelelő szállítás, a kivitelezőnek többlet feladat, de a  Megrendelőnek megtakarítás. A megfelelően szelektált törmelék típusokat ugyanis, a legoptimálisabb mennyiségben, a legjobb időzítésekkel felrakodva, nagyban segítjük, a bontás költségeinek optimalizálását.

 

A bontás gyakran zárul tereprendezéssel, gépi földmunkával. A lebontott épület, ház, vagy fal helyét, ugyanis megfelelővé kell tenni azokra a munkafolyamatokra, amelyeket ide terveztek. Amennyiben csak a telek kerül értékesítésre, akkor is oly módon kell a tereprendezést elvégezni, hogy az alkalmas legyen később építkezésre.

 

Abban az esetben, ha konkrétan tudjuk milyen célra használják a területet, a bontás befejezése után, érdemes az ásási, csatornázási és hasonló gépi földmunkákat is elvégeztetni velünk. Mivel a munkák kivitelezéséhez szükséges géppark már a területen van. Ez is segíti a takarékos gazdálkodást. 

Épületek bontása

 

Az Otthon Team az épület elhelyezkedésétől és annak nagyságának függvényében vállalja el – költséghatékonyan - az épületek bontását. A technológiánk elsősorban olyan épületek teljeskörű bontására alkalmas, amelyek hagyományos építkezési technológiával épültek.

Panel és torony épületek bontása nem a szakterületünk, de többszintes családi házakat, társasházakat, irodaépületeket, vagy akár gyárcsarnokokat is biztonságosan, határidőre és költség optimalizáltan bontunk el.

A teljeskörű kivitelezéshez természetesen elkészítjük a bontási tervet, - nemcsak neki esünk a gépeinkkel, eszközeinkkel az épületnek - ami időben és költségekben jól átláthatóvá teszi a teljes épületbontási feladatot.

Az épület lebontása után kedvezményesen tudjuk biztosítani az, azt követő gépi földmunkákat is. Az épületbontást megrendelő ügyfeleink, így máris lépéselőnyben érezhetik magukat a teljes projektet figyelembe véve. Egykézből minden tevékenységet elvégzünk. Nem egy brigádot, hanem komplett szakembergárdát és gépparkot kap velünk minden partnerünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Házbontása

 

családi ház bontásaAz építőipari tevékenységünk alappillérei a lakások, családi házak felújítása. Ehhez kapcsolódik természetes módon a családi házak építése, generál kivitelezése.

A felújítási, építési munkák során annyi tapasztalatra tettünk szert, olyan egyedi tudásra, hogy ezután bátran vállalkoztunk a kivitelezési munkák előtti bontási munkákra és tereprendezésre is. A családi házépítés, ahhoz, hogy minden biztos alapokra kerüljön megköveteli a gépi földmunkát és tereprendezést is. Így a felújításoktól elindulva, ma már komplex építőipari tevékenységet végzünk.

A házbontás, mivel számtalan családi házat felújítottunk és építettünk, ezért kifejezetten az a terület, amihez a legjobban értünk. A házbontással járó speciális szaktudás, természetesen más területeken is hasznosítható. Azonban, ha van az építőipari bontásoknál, olyan terület, ahol kimagaslóan hatékonyak tudunk lenni az a házak bontása.

Amennyiben a házbontásához a legszakszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldásokra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz. Kérd ingyenes helyszíni felmérésünket és pontról pontra átbeszéljük: számotokra hogyan lehet a legoptimálisabban megoldani a ház bontását.

A szakszerű bontással más lesz az eredmény is

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

Falbontás

 

A falbontás, a bontási munkálatok közül a leggyorsabban és legegyszerűbben kivitelezhető feladat. A falazatok ugyanis rendszerint egynemű anyagokból készülnek. Így ott nincsenek olyan bonyolultabb alkotó elemek, amelyek kiszerelése plusz feladatokat igényelne. A falbontás, ezért – még ha – meg is kívánjuk őrizni az építési anyagot, gyorsan és gazdaságosan kivitelezhető.

 

Telket határoló falak vagy beltéri falak, romba dőlt épület falazata, esetleg téglakerítés elbontáshoz, a törmelék elszállításához kérd a segítségünk. Minden, ami ezekhez a munkákhoz kapcsolódik, az épületbontáson át, a családi házbontáson keresztül, a gépi földmunkákig, tereprendezésig a leghatékonyabb és leg- költség optimalizáltabb módon oldjuk meg Neked.

 

A bontási munkákkal kapcsolatos minden kérdésed megválaszolásához, kérd az ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

Szabadulj meg a régi romoktól, véglegesen!