Kulcsra kész családi ház

Kulcsrakész családi ház

Mindenki a meséken nőtt fel. A világot elsőként azokon keresztül tapasztaljuk meg. A mesék gazdagsága és azok semmilyen akadályt nem ismerő világa, fontos része lesz később is a gondolkodásmódunknak. Aztán szeretnénk, ha a szolgáltatások is ilyen módon működnének. S az igazán jó szolgáltatások ilyenek is. Nem mesések, mert nincsenek készen egy csettintésre, vagy varázsszóra a kacsalábon forgó paloták, de magas minőségűek és jól kiszámíthatóak, ahogyan a kulcsrakész családi ház kivitelezése is.

Azonban egy kulcsrakész családi ház sem úgy készül többnyire, hogy a család átnézi az alaprajzot, a látványterveket és aztán a megadott határidőre a képernyőn, vagy papíron látott ház megelevenedik és minden olyan lesz, mint a rajzon. Ez nyilvánvalóan kivitelezői szempontból teljesen megoldható, hogy a terveknek megfelelő családi házat adjunk át, a megadott időre. S akár még a belsőépítészeti megoldásokat, bútorokat is kivitelezzük, hogy ezzel se kelljen foglalkozni a megrendelőinknek. S akkor a megadott határidőre minden a helyére kerül, minden olyan, mint a terveken. Mi a család kezébe adjuk a kulcsokat és máris beköltözhetnek.

 

A kulcsrakész családi ház kivitelezés is együttműködés

kulcsra kész családi házAzonban jobban szeretjük és valósághoz közelebbi is, ha az egyes munkafázisokat nyomon követik a ház tulajdonosai. Más ugyanis papíron, terveken látni valamit, mint a maga valóságában. Sokszor találkozunk olyannal, hogy menet közben, amikor már jobban átlátható, hogyan épül a családi házunk, születik egy-két sokkal kreatívabb ötlet, annál, amit a tervező megálmodott.

A kulcsrakész családi ház sokkal inkább azt jelenti, hogy a családnak nem kell a kivitelezés semmilyen fázisával, azok rész elemeiként foglalkozni. Nem fogja sem az idejét, sem az idegeit kimeríteni senkinek, amíg elkészül a ház. Mi mindent megoldunk a legmagasabb szakmai színvonalon a számotokra. A gondokat levesszük a családi házak tulajdonosainak a válláról, de fontos a folyamatos együttműködés.

Minden egyes fázisban mi számítunk a véleményére azoknak, akik ebben a házban fognak élni. S a megszülető ötletekből, elmondjuk, hogy az adott tervek alapján, mit és hogyan lehet megvalósítani. S így sokkal inkább miénk lesz az elkészülő családi ház. Így bár nem csak a végső, átadáskori pillanatában látjuk a családi házat, de látjuk, ahogyan az alaptól kezdve épül. Mégis csakis az alkotás örömét érezzük ebben, ahogy a családi házzal az otthonosság érzése megszületik. S amikor a kulcsokat kezünkbe vesszük, akkor már minden részletében jól ismerjük a házat, ami az elkövetkező életünk színtere lesz.

Kulcsra kész családi házak kivitelezésével keress minket bátran és a közös alkotás öröme és a család elképzeléseinek tökéletes megvalósítása teszi tökéletessé a pillanatot, amikor a ház kulcsai a kezedbe kerülnek.

Kulcsrakész családi ház

 

Author: TothCsaba