Épületbontás árak

Épületbontás árak

Mi rendszeresen vizsgáljuk és figyeljük az online jelenlétünkért felelős partnerünkkel közösen, hogy az emberek milyen típusú kereséseket végeznek az internen. Mik azok a kifejezések, amelyek a mi tevékenységi körünkbe vágnak és sokan érdeklődnek iránta. Bevalljuk a Blogban megjelenő cikkeink, a legtöbb esetben ezen elvek alapján születnek meg. S mindig rácsodálkozunk mennyi az „árakra” vonatkozó keresés van a bontási szolgáltatások területén is.

Tudjuk sokan mondják, mi árérzékenyek vagyunk és emiatt fontos ez a szempont Nekünk. Azonban a világon sehol sincs, olyan hely, ahol ne lenne fontos ez a szempont. Mindenki a lehető legjobb szolgáltatást, terméket szeretné kapni, a lehető legjobb áron. Azonban vanna komplex szolgáltatások és munkafolyamatok.

Konkrét, kézzelfogható termékek esetében megértjük az árösszehasonlító portálok létjogosultságát. Azonban mennyiszer volt már úgy, hogy az adott termékkategóriában a legjobb megoldást még se ezeken az oldalakon találtuk meg. Így elég furcsának tűnik, hogy az „épületbontás árak” kifejezésre is havonta mennyien keresnek rá.

 

Online kalkulálható épületbontás árak

épületbontás árakNincs olyan árkalkuláló szoftver, ami képes lenne minden paramétert és adatot megfelelően rögzíteni a bontásra váró épülettel kapcsolatban. Elhelyezkedés, anyagösszetétel, alkalmazott technológia megoldások. S ez a kalkulációnak csak az egyik oldala, hisz ilyen adatokból még nem születik ár. A másik oldalon szállítási útvonalak, alkalmazott gépek, berendezések, munkaerő létszám és a ráfordított idő, az aznapi egyéb költések árszintje, például üzemanyag árak. Olyan sokrétű információ halmazra és az ezekhez tartozó változókra van szükség, amit igazából egy rendszeresen ilyen területen dolgozó szakember tud csak.

Így épületbontás árakat találni az interneten lehetetlen. Azonban, ha valaki mégis rábukkan bármilyen alapegységekre, például négyzetméter alapon történő árképzésre, akkor azt kell mondanunk ez az adott honlap csalija. Lehet ily módon kedvező és azonnal elérhető árakat kapnunk ugyan, de hogy azok meg sem közelítik a végső árat az teljesen biztos.

 

Épületbontás árak, csakis felméréssel határozhatóak meg

Így egyetlen korrekt eljárás létezik az épületbontás árak meghatározásához, egy személyes helyszíni felmérés. Az Otthon Teamnél a helyszíni felmérés teljesen ingyenes, ezért ez semmilyen kockázattal nem jár.

A helyszíni felmérésünk után viszont pontos és naprakész épületbontás árakat fogsz kapni. Élj ezzel a lehetőséggel! 

 

bontási munkák ajánlatkérés