gépi földmunka Budaörs

Gépi földmunka Budaörs

Az Otthon Team és csapata, az otthonosság elkötelezett híveként, a gépi földmunka tevékenységét is ennek megfelelően építette ki. Ez a gépi földmunka szolgáltatásunk a budaörsiek számára is elérhető. A gépi földmunka végzésben minden feladatot A-tól Z-ig elvégzünk Budaörsön is, az építkezések, bontások ütemének megfelelően. A gépi földmunka végzésünk az alábbi részfeladatokból épül fel.

  

Alapásás

Otthonok, családi házak építőjeként tudjuk mennyire fontos az épületek szilárd alapja. Az alapok, pincék kiásását, mi az adott talajviszonyoknak megfelelő gépekkel végezzük. A gépi földmunkára használt eszközeink és azok munkáját segítő munkatársaink alkalmasak a legnehezebben megközelíthető helyeken való alapok kiásására is. A munkák pontos ütemezése, a legköltséghatékonyabb megoldásokat teszi lehetővé.

  

Árokásás, csatornázás

gépi födlmunka BudaörsAz megfelelő árkok, csatornák a tökéletes otthonosság jegyében kialakított telkek, házak fontos érhálózatai, amelyek a külső területekkel kötik össze azt. A megfelelő, a talaj dőlésszögeinek figyelembevételével elvégzett árokásás, hosszú évekre meghatározza az adott területek használhatóságát. A talaj gondozása, az épületek stabilitása nagyban múlik a megfelelő vízelvezetésen, a jól kialakított árkokon.

A csatornák mintegy köldökzsinór kapcsolnak össze a külvilággal, azok elhelyezése, elosztóktól való távolsága, a megfelelő nyomás kialakítása, nagyon hosszú évekre meg tudja könnyíteni vagy nehezíteni az életünk. A csatornázás ezért döntő jelentőségű. S akkor igazán jó a csatornázás, ha soha többet nem kell foglalkoznunk vele. Pontosan emiatt óriási körültekintést és szakértelmet igényel a csatornák útvonalának kialakítása és azok lefektetése. Ezért érdemes ezzel is az Otthon Team és csapatát keresni.

 

Épület és családi ház bontás

A bontás, látszólagos romboló jellege ellenére is pontos tervezést igényel. A megfelelő sorrendiség az épület, ház elemeinek eltávolítása nagyon sok pénzt és időt takaríthat meg nekünk. A járdák, mellékhelyiségek vagy családi házak, épületek bontásánál az ilyen hozzáállással és technológiával végzett munka nagyon anyag és költséghatékony. A bontási műveletek pontos megtervezése, majd ennek megfelelő ütemezése, nagyon sok energiát, időt és költséget spórol meg minden Partnerünknek. Az Otthon Team vallja, hogy a bontást is csak az tudja szakszerűen elvégezni, aki ért az építéshez is. Emiatt érdemes az Otthon Teamre bízni a bontási munkálatokat.

 

Tereprendezés, telekrendezés

A tereprendezési munkákat, az építkezés valamennyi fázisában elvégezzük, a megbeszéltek és megadott ütemezés szerint. A tuskók, gazok eltávolításától, a talajkiegyenlítésen át az ásástól kezdve, a csatornázáson át a földhengerelésig mindent elvégzünk. A medencék, kerti tavak kiásását és az innen kiemelt föld, sitt elszállítását szintén megoldjuk. Ahogyan igény szerint beszerezzük a telek egyes területeihez szükséges, odaillő földtípusokat. A terepviszonyoknak megfelelően és a kivitelezési tervek szerint bízd ránk az összes tereprendezési feladatot.

gépi földmunka Budaörs

Author: TothCsaba