Gépi földmunka

Mini árokásó

A családi házak, és olyan területeken, ahol szűk a hely a tereprendezési, árokásási munkálatokhoz a legmegfelelőbb eszköz a mini árokásó. Nem csak a helyigénye, de a súlya is kiválóan alkalmassá teszi erre. A nagy építkezések látványához hozzá tartoznak az óriási, vagy inkább monstrum munkagépek. Így azoknak a gépeknek a látványához kapcsolunk olyan képzeteket, ami alapján azt gondoljuk, hogy igazán nagy volumenű munkákhoz, főleg, ha gépi földmunkáról, vagy tereprendezésről van szó, ezeknek a gépeknek a megléte lenne szükséges. Sőt a gépek nagysága és teljesítménye alapján azt is gondolhatjuk, hogy a tereprendezés, gépi földmunkák, a vezetékek, vagy a pince számára az árok kiásása rendkívül költséges művelet.

Mind teljesítményben, mind funkciókban a mini árokásó gépek a családi házak és kisebb ipari területek gépi földmunka igényére és tereprendezésére kiválóan alkalmasak. Így az Otthon Team csapata is ezeket használja a családi házas övezetekben. Ezek a korszerű kis gépek, a családi házak körüli ilyen típusú földmunkákat nemcsak elérhető árúvá, hanem nagyon korszerűvé is teszik.

 

A mini árokásó, az időszakos tereprendezés gépe

mini árokásóA föld, a talaj állandó mozgásban van. A növényzet, az időjárás változásai pedig folyamatosan változtatnak azon. Így időről, időre, ahogyan a családi ház felújítás, úgy a tereprendezés munkálatokat is el kell végezni. Jó, ha időnként megnézzük, hogyan változott a talaj dőlésszöge. Milyen módon alakult át a talajösszetétel? Ezek fényében, lehet, hogy bizonyos utak, vezetékek áthelyezésére is szükség lenne. Sőt a kertünk, vagy fű megújítására. Ilyenkor, hogy a megfelelő tereprendezési munkákat elvégezzük, anélkül, hogy bármi is károsodna az udvarunkon, vagy a házunk előterében a mini árokásó és annak funkciói tökéletes megoldásokat kínálnak.

Amennyiben ilyen típusú munkákra van szükséged a házad vagy az épületed körül, akkor a mini árokásó gépeink, valamint az azokat kezelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy a legoptimálisabb megoldásokat kapjátok. Ingyenes helyszíni felmérésünk után pontosan meg tudjuk mondani, hogy ezekkel a mini árokásókkal az adott tereprendezési, ásási feladatokat, hogyan lehet a legjobban kivitelezni. A „legjobb” ebben az esetben, a minél kevesebb felfordulást, a minél kevesebb költséget és a céloknak legmegfelelőbb munkavégzési feladatokat jelenti.

 

Mini árokásó

Author: TothCsaba