Kertrendezés tereprendezés

Kertrendezés tereprendezés

 

A tavasz mindig a kert és tereprendezés időszaka. A természet megújulásával szeretnénk, ha környezetünk, olyan tájat jelentene, egészen késő őszig, amiben kellemesen és otthonosan érezzük magunkat. A kertészkedés nemcsak hasznos, de rendkívül egészséges hobbi is. Évről évre új életet teremteni és azt gondozni, óvni, vigyázni rá, sokaknál a saját egészségi és mentális állapotukra is nagyon kedvező hatással van. A kertészkedés, mivel életet teremt, sokszor javít az életminőségünkön és meg is hosszabbítja éveink számát.

Ígtereprendezés, kertrendezés előtty mi mindig örömmel veszünk részt, olyan tereprendezési munkákban, amelyeknek a célja egy virágzó és árnyat adó kert létrehozása. A mi cégünk fő profilja természetesen nem a kertépítés. Mi a tökéletes kerthez szükséges gépi fölmunkákat és tereprendezést tudjuk elvégezni, mielőtt a valódi kertészek munkához látnak.

 

Tereprendezés nélkül, nincs kertrendezés

Ahhoz, hogy a kertünk a legtökéletesebb legyen, – egészen olyan, amilyet megálmodtunk, amiben jó dolgozni, – annak a megfelelő tereprendezés az alapja. A kert megfelelő minőségű talajának kialakításához, időnként el kell távolítani az egyre terméketlenebb és gazosabb régi talajt. A kitermelt talajrétegeket el kell szállítani és megfelelő minőségű új talajjal pótolni. Ez főként akkor szükséges, amikor látjuk, hogy a fű, kertünk növényei nem tudnak már úgy pompázni, mint korábban.

tereprendezés kertrendezés

A hosszú évtizedek alatt, amennyiben a kertünkben fák is találhatóak, előfordul, hogy azok bizony elöregednek, esetleg valami kórokozó támadja meg őket. A régi fákat azonban nem elég kivágni, hanem bizony a fatönkjét, a tuskókat is el kell távolítani. A fatönkjével együtt, pedig a szerteágazó gyökérzetet is meg kell szüntetni. Sőt a fakörnyékén, amit átjárt ez a gyökérzet, ajánlott a termőtalajt is kicserélni. A fát, gyökerein keresztül tápláló talaj, ugyanis már kevésbé alkalmas, új növények befogadására.

 

Új kertedhez, a tereprendezést vállaljuk

Így, amennyiben új kertet szeretnél, akár most épülő családi házadhoz vagy a régi, már pusztulófélben lévő kerted szeretnéd megújítani, úgy kérj minél előbb ajánlatot tőlünk. A kertrendezés első fázisához tartozó tereprendezést és gépi földmunkát, nagyon pontosan és precízen a leendő kerted minden igényét szem előtt tartva végezzük el.

 

Talajkiegyenlítés

Author: TothCsaba