ház bontása

Tereprendezés házilag

Készítettek még az ezredfordulón egy globális felmérést, a szolgáltatások színvonaláról. A világban ugyanis egyre inkább számottevő és meghatározó gazdasági erő a szolgáltatások rendszere. S megnézték azt is a társadalmi berendezkedéssel, anyagi helyzettel és gondolkodásmóddal ez milyen összefüggésben van.

Talán nem meglepő, hogy Magyarország a csináld magad országok közé tartozott. Ezzel csak egy a probléma, általában ott igyekeznek maguk vagy szűkebb közösségek megoldani egy problémát, ahol a szolgáltatások színvonala alacsony. Esetleg azért, mert olyanok az anyagi körülmények, hogy máshogy nem kivitelezhető az adott dolog.

Nálunk, ha a szolgáltatásokat vizsgálták – bár tény, hogy nagy a szórás, az az vannak hitvány és kimagasló dolgok is egy szolgáltatás körön belül – a színvonal jónak mondható. Így, ha valamihez szakembert hívunk, biztos, hogy jobb megoldásokat kapunk, mintha magunk vágunk bele a dologba. Másrészt a szolgáltatások ára nem kirívó, bár itt is meg van ugyanaz a szórás, mint a minőségnél.

 

Rengeteg plusz idő, a tereprendezés házilag

tereprendezés házilagAmennyiben a saját időnket fordítjuk ilyen feladatok elvégzésre egyrészt a saját időnket nem tiszteljük. Nem gondoljuk, ha mást csinálunk abban az időben, az értékesebb, mint maga a szolgáltatás díja. Másrészt időszakos munkavégzéssel, még alapos után olvasással is rosszabb minőségű eredményeket kapunk magunktól, mint egy jól felkészült szakembertől.

Miért írtuk le ezt a tereprendezés házilag cikkünkhöz. Csupán, azért mert sok-sok év alatt rengeteg helyen jártunk, ahol a házilag elvégzett munkákat kellett kijavítani. Sajnos ezek mindig költségesebbek is, mintha eleve mi végzünk el például egy tereprendezést.

Igen tudjuk sok helyen lehet már eszközöket, munkagépeket kölcsönözni és bizony csábító, hogy töredék áron, csupán a bérlés díjjal kalkulálva majd megoldunk valamit. Azonban, ha valami rosszul sül el és kár keletkezik a gépben, akkor máris minden egetverően drága lesz. Még egy tereprendezést végző cég esetében ez az ő felelőssége. Nagyon sokszor azonban menetközben derül már csak ki, hogy még erre is, meg arra is szükség van, hogy „valahogy kinézzen” a tereprendezés.

 

A profi tereprendezés megtérül

A tereprendezéssel és sok minden mással kapcsolatban is azt javasoljuk, hogy inkább kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk, amikor sok mindent át tudunk beszélni. Az ajánlatunk után is dönthetsz úgy, hogy majd megoldom házilag, de hidd el, hogy akkor már tudni fogod, miért érdemes minket választani.

 

Talajkiegyenlítés

Author: TothCsaba