Lakásfelújítás Budapest

lakások felújítója

A felújítási munkák után teljeskörűen és ingyenesen kitakarítjuk a lakást!

 

lakás belső folyosó

 

Mi igazán tudjuk milyen nehéz és mennyi körültekintést igényel, amikor a lakásod felújításához kivitelezőt keresel. Szeretnéd ugyanis, hogy az otthonod újra esztétikus és tökéletes legyen, s ehhez a legjobb megoldásra van szükséged, mégpedig korrekt árakon!

Minél többen mondják el a véleményük arról, hogyan lehet a legjobban megoldani az előtted álló felújítást, annál jobban összezavarodsz?

 

Ez teljesen természetes, hiszen a legjobbat szeretnéd, de nem tudod, pontosan kinek van igaza és kihozza el neked a legjobb megoldást. Mi szinte minden nap találkozunk valakivel, akinek éppen ugyanilyen gondjai vannak. S nincs nagyobb öröm, mint azt látni az ingyenes helyszíni felmérésünk után, ahogy ezek a gondok elmúlnak.

 

felújított konyhaInnentől kezdve, ha alaposan átbeszéltünk mindent és elvégeztük a helyszíni felmérést, csakis a megoldásokra fogsz fókuszálni és azt várod, hogy minél előbb elkezdjük a munkát.

 

Hisz minden tulajdonos vágya: mielőbb, a megújult, otthonos környezetében élhessen!

 

Mi abban segítünk, ez minél gyorsabban és minél tökéletesebben valósuljon meg a megrendelőnk elképzelései, az adott költségkeretek között, a legjobb minőségben.

 

Egy árajánlatból, az ajánlatot tevők referenciáiból ennek kell valahogyan vissza tükröződnie? Annak a célnak, kell látszódnia, ahogyan a megadott paramétereknek megfelelően megteremti számunkra az új otthonosságot.

 

Azonban nehéz a jövőbe látni, s egy látszólag minden szempontból megfelelő ajánlat tényleg eléri e azt a célt, amit szeretnénk? Ezt csakis nagyon alapos előkészítéssel tudhatod biztosan, ami a gondos állapot felméréssel indul.

 

Mindezen ne kelljen többet annyit rágódni, hanem konkrét megoldásokban gondolkodhass, kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk!

Felújítás és felújítás között nagy különbségek vannak

 

  • Hogyan dönthetünk a legjobban?
  • Ha csak arra koncentrálunk mi a végső ár?
  • Esetleg a lakás értéknövekedése a jó szempont?
  • Az otthonosság, az ahogyan érezzük magunk a lakásban?
  • Vagy, hogy a legfontosabb felújításra való dolgok legyenek meg jó minőségben?

karácsonyi lakásbelső

Megannyi kérdés, amire, ha befejezzük a felújítást egyetlen válasz születik. S ez a válasz döntően meghatározza, hogyan érezzük magunkat a lakásunkban az elkövetkező években!

 

A lakás felújításnál a sok kérdésből nem elég egyre jó megoldást találni, hanem a kérdéshalmazra kell a legjobb minőségű, legköltséghatékonyabb tervet elkészíteni. Az lesz a mi felújítónk, akik ilyen valamennyi kérdést kezelő tervvel áll elénk. S ebben a tervben minőségi és esztétikus megoldások lesznek az eltervezett költségvetéshez közeli végső árral.

 

Így nem lesznek olyan kompromisszumos megoldások, amelyek nekünk nem tetszenek és évekre száműzi tőlünk az otthonosság érzését.  A jó kivitelező, bár ő végzi el a munkát, mégis a mi érdekeinket kell, hogy képviselje. Ő a mi emberünk, aki megoldja a felújítási problémáinkat.

 

Ezért amikor újra birtokba vesszük a felújított lakrészt vagy a teljes lakást, már nem kell semmi olyan dologgal szembesülni, ami roncsolná a komfort érzetünk. S így a régóta vágyott, jelentős anyagi ráfordításokkal járó felújítás, teljes egészében új otthont teremt. A szónak a legnemesebb értelmében.

 

Hogyan ismerjük akkor fel egy ajánlatban, hogy az valóban azokat az elvárásokat teljesíti-e, amit mi szeretnénk? Valóban a felújítással az az álom, az az otthonosságot teremtődik meg, amire vágytunk.

 


A lakásfelújítások tapasztalata

 

nappali enteriőrA budapesti lakásfelújítások során megszerzett tapasztalat biztosítja, a legjobb megoldásokat, a lakás tulajdonosok legmerészebb álmait is megvalósítsuk, a rendelkezésre álló költségkeretek között. S ezek a lakások lehetnek régi polgári lakások, társasházi lakások, bérlakások vagy épp panel lakások egyaránt. Mindegyik természetesen másfajta tér és anyagszerkezetet jelent, másfajta módszereket, de mindegyiknél a legfontosabb, csakis az ilyen típusú lakásoknak megfelelő és mély ismeret vezet el a felújítás során alkalmazandó legjobb megoldásokhoz.

 

Egy felújítással megteremteni kívánt otthon csakis akkor lesz megvalósítható, ha valaki a küldetésének érzi az otthonosság megteremtését hosszú távon. S számunkra a legfontosabb, a főváros és környékén minél több családnak biztosítsuk az otthonosság érzését, oly módon a felújított lakásukban, ahogyan azt ők eredetileg megálmodták.

 

Enneka filozófiának a napról napra történő megvalósításához, mi is csak hosszú évek munkájával jutottunk el. A tudásunkban benne van megannyi fájó tapasztalat, amit a lakásfelújítási munkáink során szereztünk. A sok félmegoldás egy-egy épületen, egy-egy lakásban, vagy a többszöri más-más szakember által végzett, "nem megfelelő" felújítások, sokszor állítottak minket elkeserítő feladatok elé.

 

S ilyenkor mindig a lakás tulajdonosok tekintete, ahogy kétségbeesetten álltak egy-egy probléma előtt, ami a mindennapi komfortjukat veszélyeztette, sarkalt minket arra, a leglehetetlenebb helyzetekben is megtaláljuk az üdvözítő megoldást.

 

A sok negatív felújítási, tapasztalat segített abban minket, a saját lakásfelújítási tevékenységünket egészen más alapokra helyezzük. Mindenki számára tudjuk biztosítani, a megadott erőforrások között is, hogy jól és komfortosan érezze magát egy szépen kidolgozott, esztétikus, minőségi környezetben.

Az új otthonosság érzése, a Felújítással már csak egy lépésre van tőled

 

felújított lakásbelső

Elköteleződés hosszútávon

 

stílusok belsőépítészeti játékaA lakás felújítások, a megrendelők elképzeléseit túlszárnyaló minősége és látványa, az otthonosság megteremtése, azóta egy filozófiává vált a számunkra, ami az egész vállalkozásunkat és a velünk együttműködőket is áthatja.

Kérj tőlünk a laksáfelújítási elképzeléseid megvalósításához ajánlatot és pontosan átfogjuk beszélni, hogy azokhoz az elképzelésekhez, amiket Ti szeretnétek, miért ezeket a lépéseket tarjuk a legfontosabbnak, amit elterveztetek, tökéletesen megvalósuljanak. Ebben benne vannak mindenféle kivitelezési munkálatok: a villanyszerelés, fűtésszerelés, burkolás, szobafestés, parkettázés, belső építészet, bármi, amire szükséged van.

 

Az együttműködésünk során, bátran mondhatjuk, szinte mindig többet kapnak tőlünk a partnereink, bizonyos megoldásokban, látványokban, mint amit elvártak. Számunkra és az ügyfeleink számára sincs jobban eső érzés, mint az amikor jobban valósult meg minden részlet, mint ahogy azt várták.

 

Egy sor felesleges utánajárásától, időráfordítástól és stressztől megszabadítunk a kivitelezési, felújítási munkák során. Ezért végig örömmel tölt el, ahogy látod megújulni a lakásod. Ez a teremtő öröm adja, majd az igazi otthonosság érzésének az alapját.

 

Sőt mivel mi egyaránt építünk családi házakat, sok tapasztalatunk van a családi ház felújításban is, - lakásoktól kezdve, a teljes épületeken át mindent - ezért a szolgáltatásunkat élethosszig, sőt nemzedékeken át tartónak terveztük meg. Mi az a szolgáltató kívánunk lenni, akihez a kivitelezési, felújítási munkák után is bátran fordulhatsz, hogy az időszakos javítási, felújítási munkákat is velünk végeztesd el.

 

Nálunk mindig, minden munka ugyanolyan minőségben, ugyanazoknak az előnyöknek a kiaknázásával készül, mint az előzőek. Ennek köszönhetően az otthonod aktuálisan mindig olyan lesz, amilyet szeretettek volna. Ezzel őrizve meg a lakásodban, még a következő nemzedékeknek is azt az otthonosság érzését, amit mindig is kerestetek.

 

Teljeskörű
Mindenképpen kérj ajánlatot az Otthon Team-től, mert

1. A lakásfelújításunk teljeskörő és garanciális
Otthonos

2. Küldetésünk az otthonosság megteremtése

3. Személyesen megtekinthető referenciákat adunk

Álmok és lehetőségek

4. Az adott lehetőségekből a legtöbbet hozzuk ki

5. Mindig túlszárnyaljuk a megrendelőink elképzeléseit

Ügyfélözpontúság

6. Mi élethosszig tartó szolgáltatásban gondolkodunk

7. Pontosan ezért kitűnő kapcsolatot ápolunk minden ügyfelünkkel

Ellenőrizhető referenciák

 

felújított fürdőszobaAhhoz, hogy meggyőződhess arról, amit mondunk valóban igaz, tőlünk referenciaként nem fotókat, látványterveket kapsz.

 

Mi olyan jó viszonyt alakítunk ki az ügyfeleinkkel, hogy mi neveket, telefonszámokat és címeket adunk neked.

 

A Te elképzeléseidhez leginkább illő referencia ügyfelünk elérhetőségeivel, bátran keresheted őket, mert szívesen mutatják be az otthonuk, amit mi építettünk, vagy újítottunk fel nekik. Nyilván ez is a természetes, hogy mindenki büszke az újonnan épített, vagy felújított házára. Azonban az nagyon ritka, hogy referenciaként szívesen mutatják be azt teljesen ismeretlen embereknek.

 

Azonban mi mindig így dolgoztunk. Mi valóban az elképzelések, álmok legtökéletesebb megvalósítására törekedtünk, azért, hogy ilyen viszonyunk lehessen az ügyfeleinkkel.

 

Az árajánlat kézhez vétele után, ugyanis ők is ugyanígy ellenőrizték, hogy mi valóban azt tesszük, amit mondunk és erre élő példák százait tudjuk szerencsére felsorakoztatni.

 

Az új otthonosság érzése, a Felújítással már csak egy lépésre van tőled

 

 

olvasó sarok

Szakterületük legjobbjai dolgoznak Neked

 

Amennyiben biztos akarsz lenni a választásodban úgy jó, ha tudod: mi minden egyes feladathoz régóta kipróbált szakemberekkel, az adott feladatra több rostán keresztül kiválasztott alvállalkozókkal dolgozunk.

 

Nincs olyan részterülete egy lakásfelújításának, ahová ne a szakmájuk legjobbjait kapnád meg segítségül.

Az előre megbeszélt és meghatározott költségkeretet és határidőket mi maximálisan betartjuk. Nincsenek rejtett költségek és csúszások.

 

Velünk rengeteg időt és energiát fogsz megspórolni a felújításnál.

Nincs semmi frusztráció, mert végig érezni fogod, hogy a kivitelezési munkák jó kezekben vannak.

 

fürdőszoba felújítás

 

Lakásfelújítás Budapesten

 

A teljes körű helyszíni felmérés és tanácsadás, nálunk teljesen ingyenes.

Mi száz százalékban szeretjük tudni, hogy mire vállalkozunk és hogyan tudjuk megoldani az elképzeléseidet. Így mi megfelelő időt szánunk az előkészítésre, hogy később semmilyen probléma ne merülhessen fel.

 

Ráadásul az Árajánlatkérésedhez mellé mi  garanciális felújítást biztosítunk!

Kérj ajánlatot még most, hogy mielőbb élvezhesed az újra megteremtett tökéletes otthonosság érzését!

 

Tőlünk az elkészült munkákra ráadásul 3 év garanciát kapsz, hogy tudd mi valóban teljes egészében a minőségre koncentrálunk!

 

Kérj ajánlatot mielőbb, mert így tudjuk csak a számodra is megfelelő módon ütemezni a felújítási munkákat. Az idő a lakásfelújítások egyik legfontosabb eleme, így mindekettőnk számára a felújításra legmegfelelőbb időszakot kell kiválasztanunk.

 

Az Ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és a helyszíni felmérés is teljesen ingyenes!

Mi a saját időnket is, mint ahogy az ügyfeleink otthonát is, maximális pontossággal megtervezzük.

 

Akik valóban a legjobb megoldást szeretnék és ennek érdekében mielőbb a tettek mezejére lépnek, azokat mi is bónuszokkal jutalmazzuk!

 

felújítási kivitelező Budapest

3 hónapig érvényes

 

Biztosan azt gondolod, most még csak nézelődöm és ráérek később is Ajánlatot kérni.

 

Igen ez így van, de az aktuális árakat, mivel az építőipari alapanyag piac eléggé változó. Sőt számos terméknél a forint valuta árfolyamingadozás is hozzá járulhat a dráguláshoz.

 

Ráadásul az Ajánlatunk 3 hónapig érvényes, így nem veszítesz semmit, ha most Ajánlatot kérsz és mielőbb meg tudod, hogy az Otthon Team mit tesz meg azért, hogy végre megtaláld azt az otthonosság érzést, amit régóta keresel.

 

lakásfelújítási ajánlat

Lakások felújítása Budapesten

 

Kérj Ajánlatot most, mert a legjobb helyen, a legjobb pillanatban jársz most, ha valóban lakásfelújítást tervezel.

 

Mi garantáljuk Neked a minőséget, az otthonosság érzését, s ha most kérsz árajánlatot, akkor a kedvező árakat és határidőt is.

 

Csak annyi a dolgod van ehhez, hogy most megadod a lakásfelújítás pontos helyét és az adataidat!