Megoldásokat kínálunk

 

megoldásokat kínálunk családi ház építéshez felújításhozAz Otthon Team és csapata, azért dolgozta ki az Otthon Teremtő Programját, és hozta hozzá létre ezt a honlapot, hogy minden egyes ügyfelünk, aki családi ház építésében, vagy felújításban gondolkodik a lehető legjobb és leg testre szabottabb megoldást kapja tőlünk.

 

Az otthonosság érzése, ugyanis számos fontos tényező együtteséből áll össze. Az egyik ilyen az esztétikai és kényelmi funkciók. A megálmodott családi ház olyan stílusú és kivitelezésű legyen, amilyet az ügyfeleink maguk elé képzeltek. Az elkészülő, vagy felújított családi ház, rendelkezzen mind azokkal a kényelmi funkciókkal, akár a térelrendezés, akár a beépített gépészet, de a ház körüli talajrendezés, kertépítés szempontjából is, ami valóban könnyeddé és örömtelivé teszi az életet odahaza.

 

Ezeknek a funkcióknak az eléréséhez, olyan minőségi munkát kell elvégezni, mind a tereprendezés, mind a családi házépítés és felújítás során, ami nagyon hosszú időre biztosítja, hogy az otthonunk örömforrása és ne a problémáké legyen. 

 

Otthon teremtés másképpen

 

Látszólag minden kivitelező esztétikus megoldásokat kínál, azonban amikor egy új házban, vagy egy régi felújításában, esetleg az ehhez szükséges gépi földmunkában gondolkodunk, akkor minden apró részletre nem tudunk figyelni. Így a kivitelező tapasztalata, az ahogyan az egyes általunk fontosnak tartott kérésekre megoldásokat keres nagyban meghatározza a teljes kivitelezési munkát.

 

Az Otthon Teremtő Programunk legfontosabb eleme, hogy mi pontosan tudjuk, hogy hosszú távon egy-egy most még kicsinek tűnő probléma milyen bosszúságokat okozhat. Tudjuk, mert mi a talajkiegyenlítéstől, a felújításon keresztül, minden egyes munkafázisról sok-sok éves és nagyon sok háznál elvégzett munka tapasztalatával vagyunk már felvértezve. S az általunk épített házak felújítását is, – akár egy időszakos újra festés – mi magunk végezzük el. Így nekünk nagyon fontos, hogy olyan módon teremtsünk otthonokat, hogy egy-egy felújításnál már ne kerüljön rengeteg időbe, a kivitelezésnél nem megoldott problémák javítása. 

 

A családi házak felújításából eredő tudás, segít a Te problémád megoldásában is

 

megoldásokat kínálunk családi ház építéshez felújításhozCsaládi ház felújítóként, ugyanis számos épületnél szembesülünk azzal a problémával, hogy régebben, ha valamire nem figyeltek eléggé, annak a kijavítása most sokkal nagyobb költségekkel jár, mintha annak idején, egy valódi családi otthon kivitelezéséhez méltón oldják meg a felmerülő problémát.

 

Ez eredhet, akár a nem megfelelő talaj kiegyenlítésből is, aminek a révén a talajmozgások repedéseket, vizesedéseket okozhatnak, így sokkal drágábbá téve az időszakos javításokat, festéseket. Ugyanilyen módon a nem megfelelő anyaghasználat, vagy az illesztések elnagyolása, számos olyan problémát szül, ami az otthonosság érzését, nagyon hamar tönkre tudja tenni.

 

Megoldásokat kínálunk családi ház építéshez felújításhoz

 

A mi Otthon Teremtő Programunk, pontosan azért, hogy elkerüljük ezeket a 90%-ban megtapasztalt problémákat, a tereprendezéstől, a családi házépítésen át, annak rendszeres felújításáig terjed. Így az ügyfeleink valóban azt érezhetik, hogy mi hosszú távon gondolkodunk és köteleződünk el valakik mellett. Számunkra rendkívül fontos, hogy a megrendelőink elképzeléseit, a rendelkezésre álló költségkeret mellett, a lehető legjobb minőségben valósítsuk meg.

 

Az otthonosság érzése az Otthon Team munkája révén, – a megörökölt családi házzal – nemzedékeken át is hagyományozódik a családokban. S ez különösen megnyugtató érzéssel tölt el mindenkit, hogy az otthonokat mi a jövőnek építjük és a családok otthonról alkotott elképzeléseinek megfelelően vitelezzük ki.