Miért válassz minket?

 

Mit jelent Neked és a családodnak az otthonosság?

Milyen családi házat vagy lakést képzeltetek el ehhez?

 

Miért válaszd az Otthon Team-t?Ezek azok a legfontosabb kérdések, amire a munkánkkal mi válaszokat adunk. Minden egyes családnak, aki a családi ház építését, vagy felújítását ránk bízza az otthonosság érzése, teljesen természetes lesz. S mi nem csupán a lakóházat, hanem annak környezetét is rendbe rakjuk. A talajmunkáktól kezdve, az építésen át, egészen a rendszeres felújítási munkáig, olyan módon végezzük el a munkánk, hogy aki velünk egyszer kapcsolatba kerül tudja, hogy egy egész életre szóló szolgáltatást kap.

 

Bármilyen gondja is legyen egy ügyfelünknek, mi azt minél gyorsabban és minél hatékonyabban igyekszünk megoldani. Vannak szolgáltatások, amiket ugyanis egy életre választunk, mint ahogy orvost, pénzügyi tanácsadót vagy autószerelőt.

 

Tudjuk jól, hogy napjainkban nem könnyű minden területen megbízható szolgáltatót találni, aki mellett hosszú távon elkötelezzük magunk. Mi különösen tudjuk, az építőipar az egyik olyan iparág, ahol egy-egy területen, épületen számtalan ember rajta hagyja a kéznyomát. Egy bizonyos munkát ez a vállalkozó végzett, a másik munkát amaz. Ezt egyszer ő javította ki, utána a másik két cég is javított rajta valamit. S mindenki elmondta, hogy az előző mit csinált éppen rosszul.

 

Nem kell újból és újból csalódnunk

 

Így az építőipari kivitelezések, felújítások révén számos emberrel, vállalkozóval, céggel kapcsolatba kerülhetünk az évek során. Sok mindenkit kipróbálunk, mert nem volt igazán meggyőző egyik kivitelező sem. Sajnos az egymás után háromszor, háromféle technológiával javított területek, a negyedik kivitelezőnek még nagyobb problémát fognak okozni. Még a ház tulajdonosának ez állandó frusztrációt és plusz költségeket jelent.

 

Mi ezeket a gondokat, ezt a frusztrációt örökre le akarjuk venni az ügyfeleink válláról, hogy minden egyes pillanatban a valódi otthonosság érzése járja át őket, amikor hazaérnek.

 

Az Otthon Team és csapatának ez a hosszútávú Otthon Teremtő Programja, ami általában egy életre szóló választást jelent-  Ez biztosítja azt a garanciát, ami miatt érdemes minket választani.

 

Ezért családi ház építéssel, vagy felújítással, tereprendezéssel, gépi földmunkával keressenek minket bátran, mert az otthonosság, velünk, már csak egy ajánlatkérésnyire van tőled!

 

ajánlatkérés felújítási és építési munkákra

ajánlatkérés gépi földmunka és tereprendezés