Kategória: Referencia munkák

Minden cég legfontosabb ismérve a referencia munkák. Igazából a referenciák, rendszeresen dokumentálva és az ügyfelek véleménye, ami pontosan elmondja milyen is egy cég.

A munkavégzésünk során épp emiatt minden munkafázist, a kiinduló állapottól, az elkészült kivitelezési munkákig bezárólag igyekszünk megörökíteni. A referencia munkák és az azokról készült videók és fotók, nálunk is ezt a célt szolgálják.

Az építőipari munkáink a gépi földmunka, tereprendezés, bontás, családi házépítés vagy felújítása a fotók segítségével sokkal jobb rálátást biztosítanak leendő ügyfeleinknek. Mivel minden munkánk nagyfokú szakértelemre és hatékonyságra épül, így ehhez sok szervezési feladat párosul. A megfelelő emberek, a megfelelő helyen, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben. Egy jól menedzselt cégnél nincsenek emiatt sehol számottevő csúszások. A fotók és videók reméljük jól tükrözik ezt a mentalitást.

Emiatt tudunk sokszor, sokkal költséghatékonyabbak lenni másoknál. S a szakembereink képzettsége, ezt a munkamódszert csak megsokszorozza.

 

Építőipari referencia fotók és videók

A referencia fotók, olykor kisfilmek készítése a munkafolyamatok közben sokszor nem kis feladat elé állít minket. Így természetesen nem valamennyi munkánk és nem a rutinszerű megoldásokat igyekszünk rögzíteni. Inkább úgy igyekszünk a munkáink dokumentálását megoldani, hogy abból kirajzolódjon, annak szakértelme és minősége.

Természetesen, mint minden szakmában, így itt is az elkészült, átadott munkák látványa sokkal erősebb hatást fejt ki, mint a munkafolyamatok. Egy-egy munkafolyamatnál mi is csak az előre elkészített kivitelezési terv alapján tudjuk, hogy éppen milyen fázisban tartunk. A külső szemlélő számára ez a pillanat lehet, hogy annyira nem is érdekes.  Azonban mi szeretnénk az otthonosság eléréséhez vezető teljes utat bemutatni a referenciáinkkal.

Nézd meg a referenciáink és keress bennünket bátran!