ház alap kiásva

Alapásás géppel és betonozás előkészítése fotók

A referencia képek ügyfelünk eléggé lejtős telkén készültek.Földmunka, alap kiásása, szállítás és a betonozás munka előkészítése volt a feladat.

A tereprendezés elkészítése után a ház alaptestének és helyének kimérése, alapásás és alapozás voltak a kivitelezés lépései. Természetesen ahogy említettük, a betonozás előkészítésével. Ennek fő állomásait követhetitek nyomon a képeken.

Földmunkák, tereprendezés és árokásás

A telek adottságai miatt a munkagépekkel való közlekedés jelentette a legnagyobb gondot, amit egy talajban kialakított rámpával oldottunk meg. Ilyen nagy probléma megoldása nem akármilyen feladat, hoyg rövid idő alatt sikerült megoldani azis a pontos felmérés eredménye.

A munkák kivitelezése emiatt 5 munkanapot vett igénybe a kiméréstől a betonozásig. Büszkén valljuk kevés Kft. van, amely ilyen rövid idő alatt képes mindezt plusz munkagép és munkerő bérlés nélkül megoldani.

A munkálatok a következőképpen zajlottak:

  • A kimérés után nekiláttunk a sávalap kirajzolásának és a föld kitermelésének. Ehhez a kanalas ásó munkagépünket használtuk.
  • A kitermelt föld, ami útban volt és fölöslegessé vált azt bobcat kisgéppel helyeztük fel a teherautóra és szállítottuk el.
  • A sávalap elkészítése után a betonvasakat és a zsalutéglákat helyezték megfelelő helyükre szakembereink.

Ügyfelünk és saját megelégedettségünkre a munkálatokat időben elvégeztük. Az ásás során, a talajhoz illő bobcat földmunkagép  került alkalmazásra. A szállítás sem jelentett így problémát. Mi ugyanis minden munkafolyamatot csak saját gépparkkal oldunk meg bérlés nélkül. Így minden eszköz és gép akkor és úgy áll rendelkezésünkre, ahogyan az adott munkafolyamat megköveteli.

Ezután nekiláthattunk a következő munkafolyamatoknak, hiszen a cél egy családi ház építése volt.

Gépi földmunka referencia fotók

Author: TothCsaba