tereprendezés fakivágással

Tereprendezés, fakivágás Budapest – Fotókkal

Ügyfelünk kétségbeesetten keresett meg minket, hiszen teljeskörű tereprendezést szeretett volna elvégeztetni egy megbízható vállalkozóval. Ebben sok munka kapcsolódott egymáshoz épületbontás, tereprendezés, fakivágás, Budapest vonatkozásában ez sem egyszerű feladat és a törmelékek, hulladékok elszállítása.

Nem sok cég végez teljes (generál) tereprendezést van, aki csak a fákat vágja ki, van, aki a meglévő épületeket bontja el. S van olyan is, aki csupán a humuszréteg leszedését vállalja.

Mivel megfelelő munkagépekkel és munkaerővel rendelkezünk, így az Ügyfél legnagyobb örömére a teljes munkálatot tudtuk vállalni. Ezeket mutatják be az alábbi fotók.

Minden egyes költségtétel kiszállással együtt nagyon magas lenne. A házbontás költsége, a fakivágás, a gépi földmunka, amik főként megemelik ezt. Mi azonban általában nem számolunk fel kiszállási díjat. Így a többtételes munka esetében, máris jelentős összeget megtakarított a megrendelőnk.

Az elvégzendő munka mennyisége ilyenkor több, mint egy átalagos humuszréteg leszedésekor, hiszen az adott telek 20-30 éves gyümölcsfákkal, bokrokkal és szőlővel tarkított. A munkavégzéssel kapcsolatos videókat ide kattintva nézheted meg!

 

Teljeskörű tereprendezés

A kivitelezés időtartama ezért 3-4 napot vett igénybe.

  • Az első napon a fákat, bokrokat, szőlőtőkéket távolítottuk el, majd kiforgattuk azok gyökereit.
  • A kiforgatás után következett a kisház elbontása és a tereprendezés.
  • Természetesen a zöld hulladék és a bontási törmelék elszállítását is vállaltuk, így nem kellett külön konténeres céget megbízni a sitt elszállításával.

A munkálatoknál 2 munkagépet és egy teherautót használtunk, annak érdekében, hogy költséghatékonyan el tudjuk végezni azokat.

Ügyfelünk kikötése a generál kivitelezés mellett, hogy mielőbb kész legyen a tereprendezés, hiszen a megtisztított és rendezett telken egy építkezés veszi majd kezdetét.

A kért munkálatok elvégzésénél az összes feladatot, pontosan és sikeresen elvégeztünk. A legfogósabb ezek közül a szőlőtőkék kitermelése volt. Mivel rendelkezünk kanalas munkagéppel, így mélyebbre tudtunk hatolni más kisgépekkel szemben és megfelelően eltávolítottuk a szőlőt és annak gyökereit.

Az elvégzett munka eredménye egy teljesen rendezett telek, ahol már az építkezés munkálati elkezdődhettek.

 

Ügyfelünk elégedett volt az eredménnyel, erről írásos visszajelzést is küldött nekünk:

“A tereprendezést kb. 4 nap alatt zökkenőmentesen elvégezték, részvételemre nem volt szükség. Legnagyobb megelégedettségemre nem kellett 3-4 szakembert megbízni a feladatokkal, minden egy kézben volt. A növényzet eltávolítását, a kisház bontását és a tereprendezést is pikk-pakk megcsinálták, ezzel nekem időt és pénzt spórolva. Nyugodt szívvel ajánlom a csapatot!”

 Máté Károly

Favágás és ingyenes helyszíni felmérés

Azt viszont fontos tudnod, hogy mi nálunk a fák kivágása nem a fő tevékenységünk. Mi ezt a típusú munkát csakis a tereprendezések részeként vállaljuk el Budapesten és környékén. Gallyazás, veszélyes fák kivágása vagy nagy méretű, elkorhadt fák eltávolítása esetén nem minket keresel. Nálunk nincs alpintechnikával, emelőkosaras technológiával végzett kivágás. A keletkezett zöldhulladék is csak a saját munkavégzésünk után kerül elszállításra.

Külön árak sincsenek erre a tevékenységre, ahogyan az esettanulmányunkból is kiderül, mi tereprendezési munkák nélkül, semmilyen körülmény esetén sem vállalunk ilyen feladatot. Alpintechnikával is azért nem dolgozunk, mert a favágás nyílt terepen történik. Nálunk valamennyi munkafolyamatot pontos tervezés előz meg. A tervektől kis mértékben térünk el, így tudjuk garantálni a költséghatékoyn árakat és egye

Minden más esetben a honlapunkon megtalálható valamennyi tevékenységhez kapcsolódó generál kivitelezéssel kereshetsz bátran bennünket!

Teleprendezés Üröm

Author: TothCsaba