Gépi földmunka és tereprendezés Budapest

 

Gépi földmunka és tereprendezés, hogy biztos alapokra építhess!

Nálunk nincs kiszállási díj!!

 

Az otthonosság a megfelelő talajjal, alapokkal kezdődik

 

A gépi földmunka és tereprendezés célja, Budapest és környékén is csak akkor teljesül, ha olyan tömörségű és minőségű talajt kapsz, ami a kiválasztott kivitelezési munkáknak tökéletesen megfelel. A gépi földmunkáknál, tereprendezésnél, ezért gyakorlatilag nem is a talaj vizsgálata az első, hanem azoknak a céloknak a tisztázása, amire az elkészült területet használják. 

A földmunka adja minden építkezés alapját

Tudjuk jól, hogy a földmunkák, ahhoz képest, amilyen a teljes építkezés, mivel ez még csak a start vonal, nem elég látványosak. Így sokszor sajnos nem is szánnak ennek a munkavégzésnek, akkora figyelmet, amekkorát megérdemelne. Holott éppen ennek a munkafolyamatnak döntő jelentősége van a későbbiekben.  

A földmunkák nem elég pontos és megfelelően szakszerű kivitelezése, nagyon hosszú évekre megkeserítheti az adott terület tulajdonosainak az életét. Emiatt körültekintően kell átbeszélnünk már a földmunkákat is, az erre a célra kiválasztott kivitelezővel, akitől ajánlatot kértünk.

Hogy jó-e a gépi földmunka és tereprendezés csak idővel derül ki

 

Először a kertben vesszük észre, hogy itt-ott esetleg megáll a víz. Azután a járdán látunk elváltozásokat, szintkülönbségeket. Hajszálrepedések a falakon. Lassú vizesedés, penészedés. Sok-sok apró jele van annak, ha nem sikerült mindent tökéletesen megoldani egy épület körül.

Sokszor a probléma forrása, amint az később kiderül, pedig éppen a nem elég precízen megoldott gépi földmunka, tereprendezés. Nyilván a földmunkák legnagyobb buktatója, hogy szemre egyenletes és jól eldolgozott is lehet a talaj. Azonban azt, hogy az adott talajtípusnak megfelelően elérte e megfelelő tömörséget nem látjuk. Ahogyan azt sem tudjuk előre, hogy a kivitelezés későbbi fázisában elvégzendő munkáknak, tökéletesen megfelel e majd.

Sőt ilyenkor még azt sem tudjuk, nem lett volna e érdemes bizonyos területeken másféle földtípussal keverni a talajt, hogy jól szolgálja az adott helyre tervezett funkciókat. Hiszen ez a folyamat nemcsak abból áll, hogy a kertre termőföldet hordatunk, hogy szebbek legyenek a virágok. Ebben az esetben természetesen bárki érthetne a gépi földmunkához, a tereprendezéshez. Eltávolítjuk a szemetet, a talajt kiegyenlítjük, végig megyünk rajta egy párszor, hogy egyenes legyen, majd ahol a kert lesz, oda meg hozunk termőföldet. 

Napjainkban az ilyen típusú földmunka, tereprendezés nem szolgálja a megrendelők érdekeit tökéletesen. Nem tudja optimálisan kiszolgálni az ilyen típusú hozzáállás a megrendelők igényeit, mert nélkülöz minden szaktudást.  Vannak még ma is sajnos olyan munkafolyamatok az építőiparban, amelyek ugyan több évtizedes, de mára már elavult tapasztalatra építenek. A felgyorsult világban, ami elsősorban a tudás radikális változása és csak másodsorban a technikáé, azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni az évente megújuló modern tudást.

 

Korszerű tudás

 

Épp ezért a gépi földmunkához és tereprendezéshez Budapest és környékén is ma már elengedhetetlen az a tudás, ami a modern épületek kivitelezéséhez, felújításához szükséges. Minden gondolkodás – szemben a sok területen tapasztalható itthoni gyakorlattal – hosszútávra jelöl ki célokat. Nem létezik olyan megoldás, ami rövidtávon jó lesz. Az otthonosság érzésének kialakítása, legyen szó akár egy ipari épületről is, amiben emberek fognak dolgozni, egy irodáról, egy otthonról, nálunk akkor is minden munkafolyamatban ennek elérése az elsődleges szempont.

 

Bármilyen épületben, környezetben, bármilyen munkát is végezzen ott az ember, vagy élje a mindennapjait lehetetlen a megfelelő talaj kialakítása nélkül megtalálni ezt az érzést. Azokat a funkciókat kell szolgálnia a földnek, amire építünk, ami körbeveszi az épületet, amit megálmodtunk neki.

 

A tereprendezés folyamatának ezt teljes egészében tükröznie kell. Ez a kivitelezés során talajtömörségeket, lejtésszögeket, az egyes területekre fordított, időt és energiát jelenti. S ezek a tényezők együttesen, nemcsak rövid, de hosszútávon is meghatározzák a költségeinket.

Mi előttünk mindig az otthonosság végső és teljes érzése lebeg, így mi már a gépi földmunkáknál és tereprendezésnél is ezt a filozófiát követjük. Így amennyiben biztos akarsz benne lenni, hogy biztos talajokon áll mindazt, amit elterveztél, hogy
teljesen átélhesd mindazt, amit megálmodtál, akkor itt kérhetsz ajánlatot.

 

A biztos talajra mindenkinek, mindenben szüksége van

A céloknak megfelelő talaj

A céloknak megfelelő talaj kialakítása, az alapja annak, hogy az elégedettség érzése járjon át minket. Biztos lábakon, biztos talajon állva minden lehetséges.

 

Az ilyen, megfelelően kialakított talajra épített családi házak, épületek, utak, magabiztosságot kölcsönöznek, az azt használóknak. A harmónia, az otthonosság érzése, ugyanis nemcsak egyetlen dologból, vagy egy látványosan kialakított összképből áll, hanem mindenre kiterjed.

 

Minden egyes. részterület optimális kidolgozása és kivitelezése, a teljes elkészült műre hatással van. A teljesség érzése, ami a jól kidolgozott és pontosan megvalósított részletekben rejlik, igazából adomány. Adomány, amelyért minden egyes pontján a tudása és képességei legjavát adta valaki. Amennyiben valahol hibázik ez az eltökéltség, úgy ezt az érzést, az otthonosságot és teljességét sem találjuk meg. S nehéz ilyenkor, amikor már birtokba vettünk egy területet, egy épületet, meghatározni, hogy melyik részletben van a hiba.

 

Velünk, ha már a gépi földmunkától, tereprendezéstől ránk bízod ezeket a feladatokat nem kell ezeken a kérdéseken rágódnod. Velünk minden egyes  munkafázisban csak át kell magad adnod az otthonosság érzésének, amit régóta kerestél.

 

Garanciális munkavégzés: gépi földmunka és tereprendezés

 

Az általunk végzett munkára mi mindig garanciát vállalunk, mert mi mindig hosszútávon gondolkodunk. A rendszeres felújítások – mert az idő mindenütt nyomot hagy – ugyanolyan fontos része a munkánknak, mint maga a kivitelezés.

 

A partnereinknél pontosan, ezért a felújítási és helyreállítási munkálatokat is mindig mi magunk végezzük. Így az az érzés, mint amikor birtokba vettünk valamit, amikor az egészen új volt, mindig ugyanúgy visszatér, ahogyan az ünnepeink.

 

A mi garanciánk ez a hosszú távú együttműködés, mert mindent olyan minőségben és színvonalon oldunk meg készítünk el, hogy később, ha felújítjuk az adott területet ne legyenek vele problémáink. Sőt a megújítás, mivel egy felgyorsult világban élünk, mindig korszerűsítését, a kor színvonalán álló technikai megoldásokat is jelent.

 

S így az minden általunk végzett feladatra, még a gépi földmunkára és tereprendezésre is igaz.

 

A biztos talajra mindenkinek, mindenben szüksége van

A teljesség érzése a talajjal kezdődik

A gépi földmunka és tereprendezés az első lépés a teljesség, az otthonosság érzése felé.

 

Ezért ez is ugyanolyan szakmai tudást és hosszútávú gondolkodást igénylő folyamat, mint az építőipar bármilyen más területe. Mi ilyen hozzáállással és állandóan fejlesztett szakmai tudással fogunk hozzá ezekhez a munkafolyamtokhoz is.

 

Az általad megálmodott területnek, azokat a célokat kell szolgálnia amit, amikor belevágtál a végrehajtásba magad előtt láttál. Ehhez minden részletnek a maga egyediségében a legoptimálisabb és legkorszerűbb megoldásokat kell tartalmazni.

 

Számunkra az ilyen munkavégzés az, ami segít kibontani a vállalati filozófiánk az otthonosság érzésének a megteremtését és tökéletesen rendezett területeket teremt a partnereinknek.