Otthon Teremtő Program

Hogyan érd el a tökéles otthonosság érzését, a családi házad építésével, vagy felújításával?

A tökéletes otthonosság, az adott költségkeretek közt is a lehető legtöbbet nyújtja!

Ragadd meg a lehetőséget, hogy minden információt első kézből beszerezz!

Sőt az ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár, de a sok többlet tudás mellett, amit kapsz tőlünk, ha minket választasz, még egy, a teljes kivitelezéshez járó ajándékot is adunk!

Miről szól az Otthon teremtő program? Miért dolgoztuk ki a szokásos Árajánlatkérés és adás lépései helyett?

 

Azért, mert mi igazán tudjuk milyen nehéz, akár családi ház építésében, akár felújításban gondolkodsz kiválasztani a legjobb megoldást.

 

Otthon Teremtő Program az otthonos családi házakért.Minden egyes területen ugyanis sok-sok egymásnak ellentmondó vélemény, ajánlat és árak feszülnek egymásnak, ha egy ház építéséről vagy felújításról van szó.

 

Azonban a sokféle kivitelezési módot, technológiát, a felhasznált anyagok különbözőségét, az eltérő ízléseket és tapasztalatokat felülírja a házat építeni kívánó leghőbb vágya.

 

Mi minden tulajdonos vágya, akár új házépítés, akár felújítás áll előttünk?

 

Az, hogy sikerüljön megvalósítani a számukra tökéletes otthonosság érzését.

 

Minél inkább valósuljanak meg az elképzelései, az adott költségkeretek között a legjobb minőségben.

 

Egy árajánlatból, az ajánlatot tevők referenciáiból ennek kell valahogyan vissza tükröződnie?

 

Azonban nehéz a jövőbe látni, hogy egy látszólag minden szempontból megfelelő ajánlat tényleg eléri e azt a célt, amit szeretnénk?

 

Azért, hogy mindezen ne kelljen annyit rágódni, alkottuk meg az Otthon Teremtő Program-ot!

Döntéseink háttere

 

Sokan csak azért döntenek az ár mellett, mikor választanak egy kivitelezőt, mert az árat jól összemérhetőnek tartják. Bár az árból más elemekre nehéz következtetni, de mégis az az érzésünk, hogy így csökkentettük a rizikót. Csökkentettük, mert egy kisebb számot választottunk.

 

Holott lehet éppen az ár volt az a mézesmadzag, amivel elveszítjük a vágyott otthonosságot. Már a kivitelezés során lesznek problémák, amik éppen az árból fognak eredni. Ezt, vagy azt a kivitelezést nem úgy és nem olyan minőségben takarta az adott ár, ahogy mi szerettük volna.

 

√ Lesznek olyan kompromisszumos megoldások, amelyek nekünk nem tetszenek, mert inkább szolgálja a kivitelező érdekeit. Túl sok utána járást, időráfordítást jelent nekünk, mint megrendelőnek, hogy egy-egy részfeladatot olyan minőségben oldjanak meg, ahogy mi azt előzetesen elvártuk. Sajnos az elején ezt nem láttuk, hogy nekünk ez ennyivel több időbe kerül majd.

 

∅ Aztán mikor már használatba vesszük az épületet, a belakás idején egyre több olyan dologgal kell szembesülnünk, amelyek szintén roncsolják a komfort érzetünk. S így a régóta vágyott, jelentős anyagi ráfordításokkal járó új ház építése, egy ház felújítása a legkevésbé sem visz közel minket az otthonosság megleléséhez.

 

♥ Hogyan is ismerhetnénk fel egy ajánlatban, hogy az valóban azokat az elvárásokat teljesíti-e, amit mi szeretnénk? Valóban azt az otthonosságot teremti-e meg, amit mi elvártunk?

 

A megszerzett tudás

 

Az Otthon Team - Otthon teremtő programjának éppen az a lényege, hogy a legjobb megoldásokat, a ház tulajdonosok legmerészebb álmait is megvalósítsa, a rendelkezésre álló költségkeretek között.

Egy program azonban csakis akkor válik, valódi erővé, ha valaki mélyen azonosul vele és küldetésének érzi, annak megvalósítását. Számunkra a legfontosabb, hogy Budapest és környékén minél több családnak biztosítsuk az otthonosság érzését, oly módon, ahogyan azt ők eredetileg megálmodták.

 

Ehhez a bátran vállalható programhoz, azonban mi is csak hosszú évek munkájával jutottunk el. A tudásunkban benne van megannyi fájó tapasztalat, amit a lakásfelújítási munkáink során szereztünk. A sok félmegoldás egy-egy épületen, egy-egy lakásban, vagy a többszöri más-más szakember által végzett felújítások, sokszor állítottak minket elkeserítő feladatok elé.

S ilyenkor mindig a ház, a lakás tulajdonosok tekintete, ahogy kétségbeesetten álltak egy-egy probléma előtt, ami a mindennapi komfortjukat veszélyeztette, sarkalt minket arra, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is megtaláljuk a megoldást.

 

A sok negatív felújítási, tapasztalat segített abban, hogy a saját kivitelezői tevékenységünket egészen más alapokra helyezzük. Mindenki számára tudjuk biztosítani, a megadott erőforrások között is, hogy jól és komfortosan érezze magát egy szépen kidolgozott, esztétikus, minőségi környezetben.

Ennyire örömteli még nem volt a házépítése vagy felújítása

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

Elköteleződés nemzedékeken át

 

Az Otthon Teremtő Programunk, az otthonosság megteremtése, azóta egy filozófiává vált a számunkra, ami az egész vállalkozásunkat és a velünk együttműködőket is áthatja.

 

Kérj tőlünk családi ház elképzeléseid megvalósításához ajánlatot és pontosan átfogjuk beszélni, hogy azokhoz az elképzelésekhez, amiket Ti szeretnétek, miért ezeket a lépéseket tarjuk a legfontosabbnak, hogy az elképzeléseitek megvalósuljanak.

 

Az együttműködésünk során, bátran mondhatjuk, hogy szinte mindig többet kapnak tőlünk a partnereink, bizonyos megoldásokban, látványokban, mint amit elvártak. Számunkra és az ügyfeleink számára sincs jobban eső érzés, mint hogy jobban valósult meg minden, mint ahogy várták.

 

Egy sor felesleges utánajárásától, időráfordítástól és stressztől megszabadítunk a kivitelezési, felújítási munkák során. Így végig örömmel tölt el, ahogy látod épülni, vagy megújulni a házad. Ez a teremtő öröm adja, majd az igazi otthonosság érzésének az alapját.

 

Sőt mivel mi egyaránt kivitelezünk és felújítunk is, ezért szolgáltatásunkat élethosszig, sőt nemzedékeken át tartónak terveztük meg. Mi az a szolgáltató kívánunk lenni, akihez a kivitelezési, felújítási munkák után is bátran fordulhatsz, hogy az időszakos javítási, felújítási munkákat is velünk végeztesd el.

 

Így mindig, minden munka ugyanolyan minőségben, ugyanazoknak az előnyöknek a kiaknázásával készül, mint az előzőek. Így az otthonod aktuálisan mindig olyan lesz, amilyet szeretettek volna. Így őrizve meg a családi házadban, még a következő nemzedékeknek is azt az otthonosság érzést, amit mindig is kerestetek.

 

Teljeskörű
Mindenképpen kérj ajánlatot az Otthon Teamtől, mert
1. Az Otthon Teremtő Programunk minden részletre kiterjed
Otthonos
2. Küldetésünk az otthonosság megteremtése
3. Személyesen megtekinthető referenciákat adunk
Álmok és lehetőségek
4. Az adott lehetőségekből a legtöbbet hozzuk ki5. Mindig túlszárnyaljuk a megrendelőink elképzeléseit
Ügyfélözpontúság

6. Mi élethosszig tartó szolgáltatásban gondolkodunk

7. Pontosan ezért kitűnő kapcsolatot ápolunk minden ügyfelünkkel

Ellenőrizhető referenciák

 

Ahhoz, hogy meggyőződhess arról, amit mondunk valóban igaz, tőlünk referenciaként nem fotókat, látványterveket kapsz.

 

Mi olyan jó viszonyt alakítunk ki az ügyfeleinkkel, hogy mi neveket, telefonszámokat és címeket adunk neked.

 

A Te elképzeléseidhez leginkább illő referencia ügyfelünk elérhetőségeivel, bátran keresheted őket, mert szívesen mutatják be az otthonuk, amit mi építettünk, vagy újítottunk fel nekik. Nyilván ez is a természetes, hogy mindenki büszke az újonnan épített, vagy felújított házára. Azonban az nagyon ritka, hogy referenciaként szívesen mutatják be azt teljesen ismeretlen embereknek.

 

Azonban mi mindig így dolgoztunk. Mi valóban az elképzelések, álmok legtökéletesebb megvalósítására törekedtünk, azért, hogy ilyen viszonyunk lehessen az ügyfeleinkkel.

 

Az árajánlat kézhez vétele után, ugyanis ők is ugyanígy ellenőrizték, hogy mi valóban azt tesszük, amit mondunk és erre élő példák százait tudjuk szerencsére felsorakoztatni.

 

Ennyire örömteli még nem volt a házépítése vagy felújítása

Szakterületük legjobbjai dolgoznak Neked

 

Amennyiben biztos akarsz lenni a választásodban úgy jó, ha tudod: mi minden egyes feladathoz régóta kipróbált szakemberekkel, az adott feladatra több rostán keresztül kiválasztott alvállalkozókkal dolgozunk.

Nincs olyan részterülete egy családi ház kivitelezésének, vagy felújításának, ahová ne a szakmájuk legjobbjait kapnád meg segítségül.

Az előre megbeszélt és meghatározott költségkeretet és határidőket mi maximálisan betartjuk. Nincsenek rejtett költségek és csúszások.

Velünk rengeteg időt és energiát fogsz megspórolni az építkezésnél, vagy felújításnál.

Nincs semmi frusztráció, mert végig érezni fogod, hogy a kivitelezési munkák jó kezekben vannak.

családi ház felújítás Budapest

 

Ingyenes helyszíni felmérés

 

A teljes körű helyszíni felmérés és tanácsadás, nálunk teljesen ingyenes.

Mi száz százalékban szeretjük tudni, hogy mire vállalkozunk és hogyan tudjuk megoldani az elképzeléseidet. Így mi megfelelő időt szánunk az előkészítésre, hogy később semmilyen probléma ne merülhessen fel.

Ráadásul az Árajánlatkérésedhez nálunk garantált ajándék jár!

Kérj ajánlatot még most és a fürdőszobád belsőépítészeti terveit teljesen ingyenesen dolgozzuk ki neked!

Tőlünk az elkészült munkákra ráadásul 3 év garanciát kapsz, hogy tudd mi valóban teljes egészében a minőségre koncentrálunk!

Kérj ajánlatot mielőbb, mert ezt az egyedi lehetőséget, az ingyenes belsőépítészeti tervezés modult és a kiterjesztett garanciát, csak azokra az árajánlatokra tudjuk biztosítani, amelyet az ajánlati oldalunk meglátogatása utáni első hétben leadnak!

Az Ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és a helyszíni felmérés is teljesen ingyenes!

Mi a saját időnket is, mint ahogy az ügyfeleink otthonát is, maximális pontossággal megtervezzük.

Akik valóban a legjobb megoldást szeretnék és ennek érdekében mielőbb a tettek mezejére lépnek, azokat mi is bónuszokkal jutalmazzuk!

 

Ennyire örömteli még nem volt a házépítése vagy felújítása

6 hónapig érvényes

 

Biztosan azt gondolod, most még csak nézelődöm és ráérek később is Ajánlatot kérni.

Igen ez így van, de ezeket a bónuszokat többet már nem  tudjuk Neked biztosítani.

Ráadásul az Ajánlatunk 6 hónapig érvényes, így nem veszítesz semmit, ha most Ajánlatot kérsz és mielőbb meg tudod, hogy az Otthon Team mit tesz meg azért, hogy végre megtaláld azt az otthonosság érzést, amit régóta keresel.

Kérj Ajánlatot most!

 

A legjobb helyen, a legjobb pillanatban jársz most, ha valóban családi ház építést, vagy felújítást tervezel.

Mi garantáljuk Neked a minőséget, az otthonosság érzését, s ha most kérsz árajánlatot, akkor a bónuszokat is.

Csak annyi a dolgod hozzá, hogy megadod az építkezés,felújítás pontos helyét és adataidat!