Lakás felújítás

itt az ideje az otthonod megújításának

A felújítási munkák után teljeskörűen és ingyenesen kitakarítjuk a lakást!

 

az otthonosság érzéseA sikeres lakásfelújításhoz, alapvetően több dimenziónak kell tökéletesen és összhangban működnie. Számos tényező járulhat hozzá ahhoz, a projekt végül kielégítse egy lakásfelújító igényeit és elvárásait.

 

 1. Ár-Érték arány:
 • A kivitelezett munka és az elköltött pénz közötti egyensúly megtalálása ma a legdöntőbb tényező. A sikeres lakásfelújítás nem feltétlenül a legdrágább, hanem a leghatékonyabb és legeredményesebb megoldást jelenti.
 1. Design és Belsőépítészet:
 • A belsőépítészeti tervezés alapvető a lakásfelújítás során. Az ergonómia, a funkcionalitás és az esztétika összehangolása kulcsfontosságú. Egy jól megtervezett belső tér növeli a lakás komfort érzetét és értékét.
 1. Minőség és Szakértelem:
 • A minőség a legfontosabb szempont, mind az anyagok, mind a munkavégzés tekintetében. A sikeres lakásfelújítás a kiváló minőségű anyagok felhasználását és a szakértői munkavégzést jelenti, ami hosszú távú elégedettséget biztosít.

De mit is jelent a minőség, a lakás felújítása során?

 

 

A minőség az alapja minden sikeres lakásfelújításnak. Az alábbiakra kell odafigyelnie mindenkinek:

 1. Alapanyagok:
 • A minőségi anyagok hosszú távú élettartamot és kifogástalan kivitelezést biztosítanak. Keresse meg a megfelelő egyensúlyt az ár és a minőség között. Mi minden ügyfelünknek segítünk tapasztalatainkkal ennek a problémának a megoldásában.

 1. Szakértelem:
 • A tapasztalt és jól képzett szakemberek garanciát jelentenek a kiváló munkára. Az évek során kialakult szakmai hozzáértés kihat a projektre és a végeredményére. Mi pontosan ezért dolgoztunk ki, egy egyedi kiválasztási rendszert a legjobb szakemberek megtalálására.

 


Alapvető elemek

 

lakás felújítás

Belsőépítészet 

    1. Funkcionalitás és Esztétika:
    • A belsőépítészeti tervezés során ügyeljen a praktikumra és a szépségre, a terek és anyagok, színek harmóniájára. Az optimális elrendezés és stílus kombinációja a lakás látványvilágát, komfortosságát is jelentősen növeli.
 
    1. Személyre szabott Megoldások:
    • A lakás tulajdonosának egyéni igényeire szabott belsőépítészeti megoldások a személyiségét és stílusát kell, hogy tükrözzék. Otthonunk tere ma már a személyiségünk fontos megnyilvánulása is.
 

Árak 

    1. Átláthatóság:
    • Az árazásnak átláthatónak és érthetőnek kell lennie. A pontos és részletes árajánlat segíti a megrendelőt a költségek előzetes megértésében. S az árazásnak garanciákat is kell tartalmaznia arra vonatkozóan, hogy a költségvetés betartható és nem változik meg a kivitelezés során.
 
    1. Költség-Hatékonyság:
    • A sikeres lakásfelújítás nem feltétlenül a legdrágább anyagok használatát jelenti, hanem azokat, amelyek az adott célnak a legjobban megfelelnek. Keresse meg a költséghatékony megoldásokat, hogy az ár-érték arány ideális legyen.
 

Számunkra végezetül a sikeres lakásfelújítás azt is jelenti, hogy a végeredmény összhangban van a tulajdonos elképzeléseivel és az otthonuk egyedi stílusával. Az elégedett ügyfél a legjobb referencia és hozzájárul a vállalkozásunk hírnevéhez. Ezért mindenki számára úgy végezzük el a munkát, hogy hírünket vigye.

Az új otthonosság érzése, a Felújítással már csak 1 lépésre van tőled

családi kivitelező

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lakásfelújítás Budapesten: Miért válassza az Otthon Team-et?

 

A lakásfelújítás komplex folyamat, és döntő jelentősége van annak, hogy a megfelelő csapatot válassza a munka elvégzésére. Az Otthon Team, Budapesten és környékén működő megbízható lakásfelújító vállalkozás, számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes velünk együttműködnie Önnek is.

1. Tapasztalt és képzett szakemberek

Az Otthon Team tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozik. A cég már 2007 óta van jelen a piacon, és számos sikeres projektet hajtott végre főváros szerte és annak agglomerációjában. A szakmai tudás és a gyakorlati tapasztalat biztosítja, hogy a lakásfelújítás minden fázisa precízen és minőségi munkával kerüljön elvégzésre.

2. Teljes körű lakásfelújítás generálkivitelezéssel

Az Otthon Team nemcsak egyes munkafolyamatokat vállal, hanem teljes körű lakásfelújítást, generálkivitelezést kínál A-tól Z-ig. Ez magában foglalja a festést, burkolást, fürdőszoba és wc meújítását, a villanyszerelést, a gipszkartonozást, víz- és gázszerelést, valamint egyéb munkafolyamatokat. Az ügyfeleknek így nem kell különféle szakembereket keresniük, mindent egy kézből a számukra, bármilyen felújítási problémájuk is legyen.

 

3. Szaktanácsadás és ügyintézés

 

Az Otthon Team nemcsak a kivitelezést vállalja, hanem szaktanácsadással is segíti az ügyfeleket. A lakásfelújítás során felmerülő tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési feladatokban is segítséget nyújtunk. A felújtás során felmerülő kérdésekben, díjmentes szaktanácsadást biztosítunk.

 

4. Nyugodt kivitelezés - Védelem Garancia

Az Otthon Team minden esetben garanciát vállal a munkavégzés minőségére, és a panaszmentességi igazolás biztosítja, hogy a megrendelők elégedettek legyenek a munkával. Bármilyen utólagos problémát azonnal orvoslunk.

 

5. Elégedettségi garancia és megbízhatóság

Az Otthon Team elkötelezett az ügyfelek teljes körű elégedettsége iránt. Munkáinkra 3 év minőségi garanciát vállalunk, és az árajánlatban szereplő tételek ára semmilyen indokkal nem emelkedhet. A cég neve maga is garancia a minőségre, az otthonosság megteremtésére és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

felújított konyha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új otthonosság érzése, a Felújítással már csak 1 lépésre van tőled

Záró gondolatok

 

Az Otthon Team Budapesten és környékén az egyik legmegbízhatóbb és legtapasztaltabb lakásfelújító csapat.

A vállalkozás rugalmas, az ügyfelek igényeire szabott szolgáltatásokat nyújt, és számos elégedett ügyféllel, referenciával rendelkezik.

Amennyiben minőségi és szakértői lakásfelújítást szeretne, az Otthon Team a megfelelő választás.

 

Az életben nagyon sok minden, a jó időzítésen múlik.

 

Végeztesd el most a lakásfelújításod, amikor  nincs akkora kereslet és egy sor kedvezményt kaphatsz.

 

HASZNÁLD KI AJÁNLATUNK

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÜNK BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE - Most minden ügyfelünknek, olyan egyedi lehetőségeket tudunk biztosítani, amivel garantáltan megvalósítja az elképzeléseit.

Pontos időzítés

Egyedi ötletek

Anyagbeszerzés

Garanciák

Bónuszok

BÁRMILYEN KÉRDÉSED VAN CSAK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

A legjobb megoldás, ha mielőbb kéred az Ingyenes helyszíni felmérésünk. Amennyiben azonban mégis lenne valami egyedi kérdésed, akkor tedd fel nekünk itt.

KÜLDJ ÜZENETET

TELEFONSZÁM

A FŐ ERŐSSÉGEINK A FELÚJÍTÁSBAN

Ezekkel a problémákkal mind leszámolunk, ha minél előbb, időben lépsz.

I. Helyszíni felmérés kérése!

Első lépésben mindössze annyi a dolgod, hogy az adott kivitelezési tervhez kapcsolódóan, kéred az Ingyenes helyszíni felmérésünk. Itt és most a megfelelő online űrlap kitöltésével.

Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, de segít abban, hogy megtudd mikre kell figyelned ahhoz, hogy a rendelkezésedre álló költségkerettel, minél tökéletesebben megvalósíthasd a kitűzött célokat.

Így a felméréssel, azonnal kapsz ajándékba egy teljeskörű ingyenes tanácsadást.

II. Ingyenes felmérés

A felújítás helyszínén mindent pontról-pontra átbeszélünk. Mi mindent megmérünk, megvizsgálunk.

Így már konkrét képet kapsz arról, hogyha ajánlatot kérsz erre a munkára, akkor mik azok az elemek, amiknek mindenképpen szerepelnie kell benne és mik azok, amiket bele szoktak ugyan tenni, de csak a figyelemelterelés a célja.

A céljaid, az elvárásaid az elsők és ennek a legoptimálisabb megvalósítása.

III. Ajánlatkészítés

Az ajánlatunkból minden részlet pontosan kiderülni.

Sőt tudni fogod azt is, hogy melyek azok a tételek, amelyekre a céljaitok megvalósításához feltétlenül szükség van. S melyek azok a dolgok, amik akár később is megoldhatóak, mert most csak részben módosítanák azt a képet, amit elvársz.

Az ajánlatunk tartalmazni fogja azokat az egyedi bónuszokat, amivel minőségében sokkal jobb eredményt tudunk elérni, mint amire számítottál.

IV. A legokosabb kombináció

Az ajánlatunkkal a kezedben össze tudjuk rakni pontosan azokat az elemeket, amik a legjobb megoldást hozzák.

A jó ajánlat ugyanis, nem egy számsor, aminek a végén van valami kedvezményt nyújtó tétel, akár százalékos, akár egyes tételeket elegendő. Felejtsd el ezeket az Ajánlatokat, ezek ma már csak a komplex építőipari tudás hiányáról árulkodnak.

A jó ajánlat olyan okos megoldásokat, kivitelezési kombinációkat tartalmaznak, amelyek lehetőségeib felturbózza a költségkereted!

V. Szerződés

Amennyiben mindent sikerült tisztázni, akkor a megbeszélt paraméterek alapján megírjuk a szerződést.

A szerződés tartalmazza ugyanis azokat az ütemezéseket, árakat és garanciákat, valamint bónuszokat, amiről megállapodtunk.

A szerződés mindkét fél számára biztonságot és tervezhetőséget nyújt. Ezek alapján tudjuk megszervezni az aktuális építőipari szezont. Ezek segítségével tudjuk azokat az egyedi lehetőségeket biztosítani az ügyfeleinknek, amiben tavasszal megállapodunk.

VI. Mindent a maga idejében

Azoknak az ügyfeleinknek, akikkel április végéig sikerül szerződést kötnünk, az ún. "Just in Time" módszer segítségével tudunk ilyen előnyöket nyújtani.

Ez a Japánból származó módszer teszi ugyanis lehetővé, hogy időben, az egész szezonra  megfelelően tudjuk ütemezni az erőforrásainkat.

Így a megfelelő munkagépek, a megfelelő munkatársakkal és az eszerint ütemezett anyagbeszerzés garantálja, hogy sokkal többet hozzunk ki ugyanazokból az elképzelésekből, mint mások.