Kulcsrakész házak építése

Szeretnéd, ha mindent elintéznénk helyetted és csak az elképzeléseid, álmaid kellene megosztani velünk és mi ez alapján kulcsrakészen megépítjük a házad?

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél megszabadulni az építkezés minden nyűgétől, bajától és csak a szép és új otthonod kényelmét szeretnéd élvezni. Mi a megrendelőink igényeit ilyen téren is maximálisan kiszolgáljuk. Ehhez a munkák elindulása előtt pontosan átbeszéljük az elképzeléseket, mindazt, amit az otthonosságról, az új házatokról gondoltok. S az előre eltervezett költségkeret alapján lépésről lépésre, óráról-órára megtervezzük a házépítés ütemét.

kulcsrakész házak építéseEgy kulcsrakész háznál is, de minden más építőipari kivitelezésnél a legfontosabb kulcs, a pontos tervezés. A pontos tervezés teszi lehetővé azt, hogy tartani tudjuk a költségkereteket, határidőket. Az, hogy napról napra mindenki tudja a feladatát és egyetlen kézből minden szakterület, egyik legkiválóbb képviselőjét tudjuk az éppen következő feladatra vezényelni, mindenkinek óriási megnyugvás. Megnyugvás a kivitelezőnek, mert tudja, hogy minden időben és a legmagasabb minőségben készül el. S megnyugvás a megrendelőnek, mert mind a költségeket, mind a beköltözés időpontját pontosan tudja kalkulálni.

Kulcsrakész házak építése, a megbeszéltek szerint

Így nem csak pontos költségekkel, de naprakész ütemezéssel is számolhatsz velünk. Így a házépítés bármely pontján szeretnéd megnézni, hogy hol tart a házatok, pontosan tudni fogod mi történik éppen, hol járunk az előre rögzített folyamatokban.

A kulcsrakész házépítés óriási előnye, hogy igazából csak azt kell élvezned, ahogyan növekszik, épül a ház. S emellett az anyagbeszerzés, az ügyintézés és minden egyéb a házépítéssel járó „nem szeretem” folyamattól megszabadulsz.

Az a tapasztalatunk, akik ilyen módon több örömmel és kevesebb stresszel – hisz nincs rengeteg rájuk háruló feladat – élik meg a házépítést, azok sokkal otthonosabban, sokkal harmonikusabb is érzik maguk az új házukban, rögtön a beköltözés után.

Mi szeretnénk, ha átélhetnéd egy ilyen új ház épülésének minden örömét, az új otthon teremtés minden teremtő energiáját. S így valóban ünnep lesz, amikor a kezetekbe adjuk a kulcsokat, hogy átlépjetek a házatok küszöbén. A ház küszöbén, ahol egy új, boldog élet kezdődik.

Kulcsrakész ház építésedhez, ezért kérd tőlünk mielőbb, az Ingyenes helyszíni felmérésünket.

kulcsrakész házak építése

Author: TothCsaba